Vyhlásené obstarávanie

Zabezpečenie služieb stravovania prostredníctvom stravných poukážok 2018


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Okresný súd Pezinok
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
199 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
30199770-8
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Dátum vyhlásenia:
17. December 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
10. Január 2019
Dátum otvárania ponúk:
10. Január 2019
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Okresný súd Pezinok - zasadačka určená verejným obstarávateľom. Informácia bude dostupná pri vstupe do budovy súdu.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Fyzická osoba/osoby zastupujúca/e uchádzača sa preukáže/u identifikačným dokladom a oprávnením konať za uchádzača. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zmeniť termín otvárania ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Kritéria nákladov

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 48

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je poskytovanie služby spočívajúcej v zabezpečení služieb stravovania prostredníctvom stravných poukážok v papierovej forme (nie elektronické karty a iné prostriedky). Služba pozostáva z poskytnutia papierových stravných poukážok, ktoré Objednávateľovi a jeho zamestnancom zabezpečujú možnosť stravovať sa v súlade so všeobecne záväznými právnymi predpismi pracovnoprávneho charakteru. Súčasťou služby je aj: tlač, balenie stravných poukážok a ich doprava na miesto dodania, a to na základe objednávok Objednávateľa, za podmienok uvedených v rámcovej dohode a v príslušnej objednávke. Bližšie podmienky poskytovania služby sú uvedené v súťažných podkladoch.. Verejný obstarávateľ predmetnú zákazku s nízkou hodnotou zadáva podlimitným postupom bez využitia elektronického trhoviska z dôvodu vyššej transparentnosti tohto postupu. Opis predmetu zákazky je bližšie uvedený v bode II.1.4) a v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

Z dôvodu obmedzenia počtu znakov v bode I.1) a I. 3) uvádzame celý odkaz na profil kupujúceho: https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/detail/10661?page=1&limit=20&sort=ico&sort-dir=ASC&ext=0&nazov=okresn%C3%BD+s%C3%BAd+pezinok&ico=&obec=&month=&year=2018&text= Verejný obstarávateľ postupuje pri verejnom obstarávaní v súlade s metodickým usmernením Úradu pre verejné obstarávanie č. 17314-5000/2017 zo dňa 20.12.2017 - https://www.uvo.gov.sk/metodicke-usmernenia-zakon-c-3432015-z-z/detail/469969?page=1&limit=20&sort=datum&sort-dir=DESC&ext=0&organizacia=&cisloSpisu=&month=&year=0&text=17314-5000%2F2017&popis=&paragraf=. Proces verejného obstarávania je v podmienkach Slovenskej republiky regulovaný zákonom č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorý je verejne dostupný na internetovej stránke Ministerstva spravodlivosti Slovenskej republiky https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy. Tu sa záujemca a uchádzač dozvie o všetkých možnostiach ako je možné preukázať splnenie podmienok účasti. Tento právny predpis takisto upravuje procesný postup verejného obstarávateľa vo verejnom obstarávaní. V prípade otázok na výklad právneho predpisu je možné obrátiť sa na Úrad pre verejné obstarávanie so žiadosťou o metodické usmernenie. Verejný obstarávateľ postupuje vo verejnom obstarávaní podľa postupov, ktoré vyplývajú zo znenia zákona a snaží sa zohľadňovať metodické pokyny Úradu pre verejné obstarávanie, ktoré sú mu známe v čase realizácie postupu verejného obstarávania.