Vyhlásené obstarávanie

Výmena opotrebovanej športovej parketovej podlahy v telocvični Gymnázia Ivana Kraska - Ivan Krasko Gimnázium, P. Hostinského 3, 979 01 Rimavská Sobota


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Gymnázium Ivana Kraska - Ivan Krasko Gimnázium
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
34 588,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214220-8
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
10. September 2019
Lehota na predkladanie ponúk:
20. September 2019
Dátum otvárania ponúk:
20. September 2019
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Neuvedené
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Opis obstarávania

Predmetom verejného obstarávania je výmena starej, opotrebovanej športovej parketovej podlahy telocvične Gymnázia Ivana Kraska - Ivan Krasko Gimnázium Rimavská Sobota s celkovými rozmermi 33m x 16m. Cieľom je vytvoriť vyhovujúci a bezpečný športový priestor pre aktívne a zmysluplné trávenie voľného času detí, mládeže, žiakov školy, ako aj širokej športovej verejnosti a zlepšiť, zatraktívniť športové podmienky pre organizovanie športových aktivít a podujatí v bezpečnom prostredí nielen gymnáziom, BBSK, ale aj športovými klubmi a aktívnou mládežou. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je bližšie špecifikované v Prílohe č.3 Výzvy Návrh zmluvy o dielo, v Prílohe č.4 Výzvy Neocenený výkaz výmer, v Prílohe č. 6 Výzvy Pôdorys telocvične. Predmet zákazky bude realizovaný s finančnou podporou poskytovateľom dotácie v programe Podpora rozvoja športu na rok 2019 Úradom vlády Slovenskej republiky, konkrétne podprogramom 3. Údržba ihrísk a štadiónov a inej športovej infraštruktúry a z rozpočtových prostriedkov verejného obstarávateľa určených na tento účel.

Doplňujúce informácie

Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk a podmienky plnenia zmluvy sa nejedná o zelené obstarávanie.