Vyhlásené obstarávanie

Zvýšenie konkurencieschopnosti firmy VALLOS s.r.o.


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
VALLOS, s.r.o.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
101 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
22000000-0
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
23. Júl 2014
Lehota na predkladanie ponúk:
13. August 2014
Dátum otvárania ponúk:
13. August 2014
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Miesto otvárania ponúk : VALLOS s.r.o. Hore Vŕškom 2, Žilina 010 03,Otváranie časti ponúk označenej ako "Ostatné" sa uskutoční na hore uvedenej adrese.Z otvárania tejto časti ponúk bude vyhotovená zápisnica.Otváranie je neverejné.Otváranie časti ponúk označenej ako "Kritéria" komisia vykoná podľa § 41 ods. 2 a ods. 3 ZVO.Otváranie časti ponúk označených ako "Kritéria" vykoná komisia na mieste a v čase oznámenom uchádzačom, ktorých ponuky neboli vylúčené. Oznámenie o mieste a čase otvárania časti ponúk , označené ako " Kritéria"budú odoslané uchádzačom, ktorých ponuky neboli vylúčené minimálne 5 pracovných dní pred dňom otvárania časti ponúk označených ako "Kritéria".
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa


Ekonomicky najvýhodnejšia ponuka z hľadiska

  • 80 % % Najnižšia cena
  • 15 % % Pozáručný servis a technická pomoc
  • 5 % % Lehota dodania tovaru

Opis obstarávania

Poloautomatická dvojhlavá šička na klopové krabice z 3 - 5 vrstvovej lepenky z 1 alebo 2 dielov vybavená dvojhlavou lepiacou jednotkou na tavné lepidlo.

Doplňujúce informácie

Ponuka predložená uchádzačom musí obsahovať spracovania podľa súťažných podkladov. Žiadosti o súťažné podklady budú prijímané a súťažné podklady budú vydávané v pracovných dňoch od 8,00 hod. do 14,00 hod. v sídle verejného obstarávateľa. Požiadať o súťažné podklady je možné osobne, poštou a elektronicky. Súťažné podklady budú vydávané osobne, poštou a lebo elektronicky. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušiť túto súťaž, alebo neprijať ani jednu z predložených ponúk, ak sa podstatne zmenia okolnosti ,za ktorých bola súťaž zverejnená , alebo nastane niektorá z okolností uvedených v § 46 ZVO. Okrem predloženie ponuky v písomnej podobe verejný obstarávateľ žiada, aby uchádzač predložil ponuku i v elektronickej podobe na CD/DVD nosiči tak,že vytvorí zo zdrojových dokumentov jeden súbor vo formáte PDF v strojovo čitateľnom tvare / nie skenovaním dokumentu, okrem obrázkov /, za účelom zaslania ponuky Úradu pre verejné obstarávanie podľ § 9 ZVO.