Obstarávanie

Kancelársky nábytok


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Národné lesnícke centrum (NLC)
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 188,00
Konečná suma(Bez DPH):
642,35
Zaplatené:
54.06%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
39130000-2
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
Súbor podľa funkčnej a technickej špecifikácie
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Nábytok (položky A1, A2, A3, A4, A5, A7) - nábytkové vybavenie do kancelárií špecifikované nižšie ako aj ilustračnými fotografiami ; Kancelárske kreslá (položka A6) - ergonomické a nastaviteľné sedenie pre kancelársku prácu, bližšie špecifikované nižšie aj ilustračnými fotografiami

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: A1. Kancelárska skrinka dverová - vysoká skriňa z laminovanej drevotrieskovej dosky so zámkou v prevedení dub bardolíno; dvojkrídlové dvere na 2/5 výšky skrine, umiestnené v spodnej časti skrine; kovové úchytky na dverách; 4 poličky. Množstvo: 2 ks, Hodnota / charakteristika: šírka: 800 mm, výška: 1810 mm, hĺbka: 435 mm; Technické vlastnosti: A2. Kancelárska skrinka malá dverová - z laminovanej drevotrieskovej dosky v prevedení dub bardolíno;  1 polička. Množstvo: 1 ks, Hodnota / charakteristika: šírka: 800 mm, výška: 730 mm, hĺbka: 435 mm; Technické vlastnosti: A3. Kancelársky stôl písací - písací stôl z laminovanej drevotrieskovej dosky v prevedení dub bardolíno. Množstvo: 2 ks, Hodnota / charakteristika: šírka: 1600 mm, výška: 730 mm, hĺbka: 800 mm; Technické vlastnosti: A4. Trojzásuvkový kontajner so zámkou z laminovanej drevotrieskovej dosky v prevedení dub bardolíno; kovové úchytky na čielkach zásuviek; kolieska v spodnej časti. Množstvo: 2 ks, Hodnota / charakteristika: šírka: 420 mm, výška: 585 mm, hĺbka: 570 mm; Technické vlastnosti: A5. Rohový oblúk závesný - z laminovanej drevotrieskovej dosky, v prevedení dub bardolíno, 2 poličky. Množstvo: 1 ks, Hodnota / charakteristika: šírka: 435 mm, výška: 1080 mm, hĺbka: 435 mm; Technické vlastnosti: A6. Kancelárske kreslo na univerzálnych kolieskach pre podlahu aj koberec s pevnými podrúčkami. Operadlo stoličky je obojstranne čalúnené samonosnou sieťovinou. Synchrónny mechanizmus stoličky má 4 rôzne polohy blokovania. Sedák kresla je zo studenej peny a je možné nastaviť jeho výšku. Farba : antracitová-čierna. Nosnosť kresla do 120 kg. Množstvo : 2 ks (Podľa vzoru v prílohe ), Hodnota / charakteristika: celková šírka (aj s podrúčkami): 61 cm, šírka sedáku: 50 cm, hĺbka sedáku: 50 cm, výška stoličky: 116-126 cm.; Technické vlastnosti: A7. Vešiakový panel z laminovanej drevotrieskovej dosky v prevedení dub bardolíno; päť kovových vešiakov. Množstvo: 1 ks, Hodnota / charakteristika: šírka: 458 mm,  výška: 1616 mm, hrúbka dosky 16 mm

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Hrúbka pracovnej dosky písacieho pracovného stola (položka (A3), Jednotka: mm, Minimum: 25, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hrúbka ochrannej hrany písacieho pracovného stola (položka A3), Jednotka: mm, Minimum: 2, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hrúbka dosiek bokov písacieho pracovného stola (položka A3), Jednotka: mm, Minimum: 18, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hrúbka ochrannej ABS hrany dosiek (k položkám A1, A2, A5, A7), Jednotka: mm, Minimum: 0,5, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hrúbka laminovaných drevotrieskových dosiek (A1,A2,A4, A5, A7), Jednotka: mm, Minimum: 16, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hrúbka ochrannej ABS hrany dosiek kontajnera (položka 4), Jednotka: mm, Minimum: 1, Maximum: , Presná hodnota:

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
Lucia Hucíková - ŠKOLÁĆIK MAJO 5 770,83 20% EUR 16. August 2017 143947

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.