Obstarávanie

Nákup výpočtovej techniky a príslušenstva


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
22 540,00
Konečná suma(Bez DPH):
0,00
Zaplatené:
0%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
30213100-6
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
ks
Množstvo:
28.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Nákup a dodanie 28 ks notebookov vrátane predinštalovaného operačného systému Windows v aktuálnej dostupnej najvyššej verzii Pro SK 64 a záručnej lehoty 3 roky v mieste inštalácie a s príslušenstvom, ktoré tvorí optická myš a taška.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Parameter:, Hodnota / charakteristika: Minimálna požiadavka obstarávateľa; Technické vlastnosti: Procesor:, Hodnota / charakteristika: s výkonom min. 2500 bodov v benchmarku Passmark CPUbenchmark, 2 jadra, TDP 15W; Technické vlastnosti: Pamäť:, Hodnota / charakteristika: 4GB, DDR3 s frekvenciou 1600 MHz, rozšíriteľná na 16GB, 2 pamäťové sloty z toho 1 voľný; Technické vlastnosti: Pevný disk:, Hodnota / charakteristika: 500GB SATA 7200 ot., 2,5"; Technické vlastnosti: Optická mechanika:, Hodnota / charakteristika: s podporou zápisu DVD+/-RW; Technické vlastnosti: Grafický adaptér:, Hodnota / charakteristika: integrovaný so zdieľanou pamäťou, výstupy HDMI + VGA, podpora zobrazovania na viacerých monitoroch súčasne; Technické vlastnosti: Zvukový adaptér:, Hodnota / charakteristika: integrovaný s integrovanými stereo reproduktormi, audio in + audio out resp. kombinovaný port, duálny mikrofón; Technické vlastnosti: Sieťový adaptér:, Hodnota / charakteristika: integrovaný s rýchlosťami 10/100/1000 Mbps fullduplex, WiFi 802.11 bgn; Bluetooth 4.0; Technické vlastnosti: Vstupné zariadenia:, Hodnota / charakteristika: poliatiu odolná klávesnica so slovenským popisom a integrovanou numerickou časťou, dotyková ovládacia plocha; Technické vlastnosti: Vstupno-výstupné porty:, Hodnota / charakteristika: min. 2x USB 2.0 + min. 2x USB 3.0 resp.2x USB 3.0 + 1x USB typ C, RJ45, čítačka pamäťových kariet, HDMI, VGA; Technické vlastnosti: Zobrazovacia jednotka:, Hodnota / charakteristika: min. 15,6" LCD LED s matným povrchom, rozlíšenie HD (1366x768), integrovaná webkamera; Technické vlastnosti: Bezpečnosť:, Hodnota / charakteristika: slot pre bezpečnostný zámok proti odcudzeniu, TPM čip v.1.2, možnosť zabezpečiť prístup do BIOSu, možnosť vypnúť vstupno-výstupné porty; Technické vlastnosti: Batéria:, Hodnota / charakteristika: výdrž na jedno nabitie min. 8 hodín v zapnutom stave; Technické vlastnosti: Váha:, Hodnota / charakteristika: max. 2,3kg; Technické vlastnosti: Operačný systém:, Hodnota / charakteristika: Windows 10 Pro SK 64, predinštalovaný na pevnom disku, s platnou licenciou. Operačný systém musí byť v súlade s koncepciou budovania IT na MPSVR SR; Technické vlastnosti: Ovládače :, Hodnota / charakteristika: voľne stiahnuteľné z domovskej stránky výrobcu zariadenia (podpora Windows 7, 8.1, 10); Technické vlastnosti: Záručná doba:, Hodnota / charakteristika: 3 roky na notebooky; Technické vlastnosti: Príslušenstvo:, Hodnota / charakteristika: USB optická myš 2 tlačidlá a koliesko od výrobcu notebooku, taška s popruhom cez rameno kompatibilná s modelovým typom notebooku; Technické vlastnosti: Záručná doba:, Hodnota / charakteristika: 3 roky na príslušenstvo

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Notebook, Jednotka: kus, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 28

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
SOFOS, s r. o. 5 0,00 0% EUR 5. Október 2017 146818

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.