potravina na priamu spotrebu, varenie a prípravu pokrmov
Technické vlastnosti: všetky produkty okrem hovädzých držiek , Hodnota / charakteristika: čerstvé, chladené; Technické vlastnosti: všetky produkty , Hodnota / charakteristika: kvalitné,; Technické vlastnosti: Produkty a výrobky vysokej kvality so zatriedením a rozlišovaním podľa podmienok I. triedy kvality , Hodnota / charakteristika: V zmysle Potravinového kódexu; Technické vlastnosti: Mäso a vedľajšie jatočné produkty, Hodnota / charakteristika: nesmie obsahovať zvyšky rezíduí antibiotík a iných chemických látok ; Technické vlastnosti: Mäso a vedľajšie jatočné produkty, Hodnota / charakteristika: musí byť preukázaný pôvod mäsa v súlade so VZPP ; Technické vlastnosti: Mäso a vedľajšie jatočné produkty, Hodnota / charakteristika: na chladenom mäse sa nesmú vyskytovať známky po zmrznutí ; Technické vlastnosti: Mäso a vedľajšie jatočné produkty, Hodnota / charakteristika: bez krvných zrazenín, zbavené prebytočného tuku ; Technické vlastnosti: Chov zvierat musí byť v súlade so zákonom NR SR č.39/2007 Z.z. a to najmä v súlade s § 22 tohto zákona. Zároveň chov zvierat musí byť v súlade s ostatnými VZPP , a to predovšetkým nariadení vlády SR č. 322/2003 Z.z. v znení nariadenia vlády SR č.368/2007 Z.z., ktoré stanovuje minimálne normy na ochranu zvierat chovaných alebo držaných na farárske účely, nariadenia vlády SR 735/ 2002 Z.z., ktorým sa ustanovujú minimálne normy ochrany ošípaných v znení nariadenia vlády SR č. 325/2003 Z.z. , Hodnota / charakteristika: Porušenie tejto povinnosti sa považuje za podstatné porušenie zmluvných podmienok.
Technické vlastnosti: Bravčové karé ( v kuchynskej úprave, bez kosti) , Jednotka: kg, Minimum: 1000, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové plece (v kuchynskej úprave, bez kosti), Jednotka: kg, Minimum: 1000, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové stehno(v kuchynskej úprave,bez kosti) , Jednotka: kg, Minimum: 1000, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička (v kuchynskej úprave,bez kosti), Jednotka: kg, Minimum: 500, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová údená krkovička ( v kuchynskej úprave, bez kosti) , Jednotka: kg, Minimum: 100, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová pečeň, Jednotka: kg, Minimum: 100, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčový bôčik, Jednotka: kg, Minimum: 200, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové údené koleno zadné ( v kuchynskej úprave, bez kosti) , Jednotka: kg, Minimum: 100, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie zadné ( v kuchynskej úprave, bez kosti), Jednotka: kg, Minimum: 800, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie predné ( v kuchynskej úprave, bez kosti) , Jednotka: kg, Minimum: 200, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzia roštenka vysoká ( v kuchynskej úprave), Jednotka: kg, Minimum: 500, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie rebrá , Jednotka: kg, Minimum: 50, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Mäsové kosti na polievku ( v kuchynskej úprave) , Jednotka: kg, Minimum: 50, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie držky (predvarené, mrazené), Jednotka: kg, Minimum: 200, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Párky obyčajné, Jednotka: kg, Minimum: 50, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Klobása domáca ( Bravčové mäso min 81 %, prísady, prírodné koreniny, extrakty korenín,nepikantná) , Jednotka: kg, Minimum: 400, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Oravská slanina , Jednotka: kg, Minimum: 300, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šunka bravčová dusená výberová, podiel mäsa min 90%, nekrájaná, v celku, Jednotka: kg, Minimum: 50, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Suchá saláma, trvanlivosť 21- 28 dní,zloženie bravčové, hovädzie mäso, množstvo mäsa vo výrobku najmenej 70%, nekrájaná, v celku, Jednotka: kg, Minimum: 50, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šunková saláma ( zloženie bravčové mäso, hovädzie mäso v objeme najmenej 65%, množstvo tuku max. 20%) v celku , Jednotka: kg, Minimum: 50, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Jaternica domáca, Jednotka: kg, Minimum: 200, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Párky spišské, Jednotka: kg, Minimum: 50, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šunka bravčová dusená výberová, podiel mäsa min 90%, krájaná vákuovo balená, Jednotka: kg, Minimum: 20, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Suchá saláma, trvanlivosť 21- 28 dní,zloženie bravčové, hovädzie mäso, množstvo mäsa vo výrobku najmenej 70%, krájaná vákuovo balená, Jednotka: kg, Minimum: 20, Maximum: , Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Limas, s. r. o. | 7 | 25 363,64 | 10% | EUR | 24. November 2017 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.