Dodávka mäsa a mäsových výrobkov pre kuchyňu spoločného stravovania
Technické vlastnosti: Vychladené a chladené hovädzie a bravčové mäso a mäsové výrobky z prevádzkarní, ktoré zaobchádzajú, pripravujú alebo produkujú na trh produkty živočíšneho pôvodu, Hodnota / charakteristika: podľa požiadaviek v nariadení (ES) č. 853/2004, schválené podľa čl. 31 ods. 2 nariadenia (ES) č. 882/2004 a čl. 3 nariadenia (ES) č. 854/2004 a sú registrované podľa zákona č. 39/2007 Z. z.; Technické vlastnosti: hovädzie, bravčové mäso a výrobky z mäsa , Hodnota / charakteristika: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute ; Technické vlastnosti: hovädzie, bravčové mäso a výrobky z mäsa , Hodnota / charakteristika: bez krvných podliatin a zbavené prebytočného tuku, bez výskytu viditeľných zlomenín; Technické vlastnosti: Všetky položky predmetu zákazky musia byť dodávané v chladenom nie mrazenom stave, Hodnota / charakteristika: na chladenom mäse sa nevyskytujú známky po zamrznutí respektíve zmrazení ; Technické vlastnosti: všetky produkty, Hodnota / charakteristika: čerstvé, chladené, kvalitné; Technické vlastnosti: Mäso, produkty a výrobky vysokej kvality so zatriedením a rozlišovaním podľa podmienok I. triedy kvality, Hodnota / charakteristika: V zmysle Potravinového kódexu, musia spĺňať požiadavky Výnosu Ministerstva pôdohospodárstva SR a Ministerstva zdravotníctva SR zo 17. apríla 2002 č. 811/1/2002-100 a Výnosu č. 1895/2004-100; Technické vlastnosti: Mäso , Hodnota / charakteristika: len vychladené a chladené, nie mrazené
Technické vlastnosti: Hovädzie zadné bez kosti - býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: Hovädzia roštenka bez kosti - býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 70; Technické vlastnosti: Hovädzia predné bez kosti, močing - býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Hovädzie držky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 48; Technické vlastnosti: Bravčové stehno kuch. úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: Bravčové karé s kosťou, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 9; Technické vlastnosti: Bravčové karé vykostené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička vykostená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: Bravčové plece bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Bravčová pečeň, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Údená krkovička bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Údené stehno bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Dusená šunka bravčová, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Mäkký mäsový výrobok – napríklad Šunková saláma, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 14,80; Technické vlastnosti: Mäkký mäsový výrobok - napríklad Bratislavské párky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Mäkký mäsový výrobok - napríklad Spišské, Viedenské párky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Trvanlivý tepelne opracovaný mäsový výrobok - napr. Inovecká, Turistická saláma a pod., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Klobása domáca, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 70; Technické vlastnosti: Klobása farmárska, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Údená slanina Oravská, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Údená slanina Anglická, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Údená slanina Gazdovská, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Údená slanina bez kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Škvarená bravčová masť, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 11; Technické vlastnosti: Domáce jaternice, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
ERIK, s.r.o. | 2 | 0,00 | 0% | EUR | 17. Máj 2019 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.