Obstarávanie

Mrazená a chladená hydina


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzita Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach, Rektorát
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
94 480,00
Konečná suma(Bez DPH):
85 835,00
Zaplatené:
90.84%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
15112000-6
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
bal
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena bez DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Zabezpečenie dodávok  chladenej a mrazenej hydiny v kvalite podľa platných noriem podľa potrieb objednávateľa.; Dodávky mrazenej a chladenej hydiny vrátane dopravy prepravnými prostriedkami dodávateľa spôsobom v súlade s príslušnými legislatívnymi a hygienickými predpismi, vyloženia tovaru do skladu na mieste dodania a všetkých nákladov spojených s realizáciou dodávok.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Požadujeme, aby tovar nebol krehčený (napichovaný, masírovaný), aby bol bez akýchkoľvek nástrekov vody či iných látok, bez obsahu prídavných látok, soli a iných neželaných zložiek (antibiotiká a pod.),, Hodnota / charakteristika: 1. akosť, hydina musí mať prirodzené sfarbenie, bez odrenín, bez krvných pomliaždenín, bez výskytu viditeľných zlomenín, maximálny obsah vody 5 %; Technické vlastnosti: Požadujeme splnenie organoleptických požiadaviek (vzhľad, farba povrchu a nákroja, konzistencia, vôňa, chuť), bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Hydina musí byť objednávateľovi dovážaná motorovými vozidlami dodávateľa, ktoré sú izotermické a strojovo chladené a sú hygienicky spôsobilé na prepravu potravín a surovín živočíšneho pôvodu v zmysle platnej legislatívy. Aj počas letných mesiacov motorové vozidlá musia mať svoju požadovanú teplotu, aby spĺňali všetky požadované hygienické a potravinové parametre podľa Potravinového kódexu, aby sa zachovala ich zdravotná nezávadnosť a kvalita., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Hydina musí byť skladovaná u dodávateľa v prevádzkach, ktoré spĺňajú požiadavky a podmienky na skladovanie a uvádzanie na trh potravín a surovín živočíšneho pôvodu v Slovenskej republike a v ostatných členských štátoch Európskeho spoločenstva a tiež všetky príslušné osobitné hygienické požiadavky na bezpečnosť potravín a surovín živočíšneho pôvodu v zmysle platnej legislatívy., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Balenie v plastovej fólii, v prepravkách., Hodnota / charakteristika:

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Morčacie prsia nešťavnaté mrazené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1200

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
Bidvest Slovakia s. r. o. 4 85 835,00 0% EUR 24. Máj 2019 253673

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.