Dodávka mäsa a mäsových výrobkov pre kuchyňu spoločného stravovania
Technické vlastnosti: hovädzie stehno bez kosti špeciálne upravené, ktorým je vykostené stehno, rozdelené po blanách na jednotlivé šály, (vrchný šál ,spodný šál s valcom alebo bez valca, valec, predstehno a kvetová špička), ktorých povrch je upravený až na povrchovú blanu svalov, bez loja, s oddeleným korbáčikom a plátkom vrchného šálu, bez mäkkých šliach a franforcov mäsa, Hodnota / charakteristika: Hovädzie zadné zo stehna bez kosti kuchynská úprava - býk; Technické vlastnosti: musí byť bez loja a pozdĺžnej šľachy, jej tenší koniec musí byť priečne zarezaný tak, aby bol najmenej 1 cm vysoký, Hodnota / charakteristika: Sviečkovica falošná - býk; Technické vlastnosti: je bravčové mäso špeciálne upravené, ktorým je vykostené bravčové stehno bez kolienka. Stehno sa musí po blane rozdeliť na jednotlivé šály (vrchný šál a sodný šál), orech a kvetovú špičku. Jednotlivé časti stehna musia byť bez povrchového tuku a medzisvalového tuku, väzivového tkaniva, povrchových blán a šliach, pričom z vrchného šálu sa musí odrezať plátok a zo spodného šálu oddeliť korbáčik, Hodnota / charakteristika: Bravčové stehno bez kosti; Technické vlastnosti: časť jatočne opracovaného tela bez krvavého orezu; hrudná špička musí byť dostatočne prikrytá mäsom, bradavky odrezané, bok musí byť bez opony a zvyškov plstného tuku, Hodnota / charakteristika: Bravčový bôčik s kosťou; Technické vlastnosti: špeciálne upravené, ktorým je vykostené karé, z povrchu ktorého sa musí odstrániť tuk až na svalovinu, pričom mäsové časti boku sa musia oddeliť a franforce mäsa odrezať, Hodnota / charakteristika: Bravčové karé bez kosti; Technické vlastnosti: špeciálne upravená, ktorou je vykostená krkovička, z ktorej sa musí odstrániť lopatková chrupavka a svalovina nad chrupavkou, pričom povrchové krytie tuku sa musí upraviť až na svalovinu a franforce mäsa odrezať, Hodnota / charakteristika: Bravčová krkovička vykostená; Technické vlastnosti: bez kolienka a bez kože, ktorým je časť jatočne opracovaného tela dobre vykostená, bez hlbokých zárezov do mäsa, bez kože a bez kĺbových puzdier, pričom tukové pokrytie môže byť najviac do hrúbky 1 cm, Hodnota / charakteristika: Bravčové plece bez kosti; Technické vlastnosti: bravčové mäso, hovädzie mäso. Povrchový vzhľad a farba – párky v celofánovom čreve, oddeľované pretáčaním, farba svetlohnedá, povrch hladký alebo mierne vrásčitý, nedeformovaný. Vzhľad a farba nákroja – na reze výrobok homogénny, ružovo červenej farby, ojedinelý výskyt drobných kolagénnych častíc a vzduchových dutiniek prípustný. Konzistencia – pevná, súdržná. Vôňa – po čerstvej údenine. Chuť – primerane slaná, na skuse výrobok šťavnatý, Hodnota / charakteristika: Mäkký mäsový výrobok – napríklad bratislavské párky; Technické vlastnosti: výrobok má zlatohnedú farbu, bez hlbokých zárezov, upravený úhľadne do obdĺžnika. Konzistencia je primerane tuhá, na skuse krehká. Vzhľad v nákroji je úhľadne upravený s kožou, šírka 8 – 10 cm, dĺžka 30 – 35 cm, výška min. 2,5 cm, tukové väzivo primerane prerastené svalovinou. Vôňa je príjemná po údení. Chuť je primerane slaná bez vedľajších príchutí, príjemná po údení a použitej surovine, Hodnota / charakteristika: Oravská údená slanina; Technické vlastnosti: výrobok nepravidelného tvaru daný charakterom suroviny. Na povrchu výrobok hnedej farby. Konzistencia primerane pevná, tuk mäkký, na sksue výrobok krehký, šťavnatý, chudá svalovina vláknitá. Vzhľad v náreze u vychladeného výrobku typický obrazec bravčového stehna, svalovina mäsovo červenej farby. Výrobok šťavnatý v reze. Tuk na povrchu do 0,5 cm, Hodnota / charakteristika: Údená krkovička bez kosti; Technické vlastnosti: bravčové mäso. Povrchový vzhľad a farba – výrobok v bravčovom čreve, zlatohnedej až tmavohnedej farby, povrch nerovný, pod obalom znateľné zrnenie. Vzhľad a farba nákroja – na reze výrobok ružovohnedej farby po mäse a použitej paprike, nepravidelná mozaika chudých a tučných zŕn do 10 mm, podiel chudých zŕn asi 35 %, drobné vzduchové dutinky a kolagénne častice prípustné. Konzistencia – súdržná, tuhšia, na dotyk povrch zrnitý. Vôňa – po čerstvej údenine. Chuť – výrazne korenená a mierne pálivá, po ohriatí výrobok na skuse šťavnatý, Hodnota / charakteristika: Domáca klobása; Technické vlastnosti: bravč., hovädzie mäso Povrchový vzhľad a farba - výrobok v prírodnom čreve oddeľovaný preväzovaním, farba zlatohnedá s prípustným tmavším alebo svetlejším odtieňom bez zreteľných dymových škvŕn, prípustné zaschnuté kvapky šťavy, svetlejšie plochy v mieste dotyku, povrch hladký alebo mierne vrásčitý. Vzhľad a farba nákroja - na reze vychladený výrobok bledo až tmavo ružovej farby, kúsky slaniny nepravidelne rozložené, drobné mäkké kolagénne častice, vzduchové dutinky miestami a mierne vytavený tuk prípustné. Konzistencia - pevná, krehká, súdržná. Vôňa - príjemná po čerstvej údenine., Hodnota / charakteristika: Špekačky; Technické vlastnosti: Saláma je mäsový výrobok vyrábaný z mäsového diela, ktorý sa skladá z jemne homogenizovaného zrneného mäsového diela alebo zo spojky a vložky, plneného do technologického obalu o priemere viac ako 40 mm. Tepelne neopracovaný mäsový výrobok je mäsový výrobok vyrábaný pôsobením fermentácie, sušenia, údenia studeným dymom, solenia alebo okyslenia alebo kombináciou týchto technologických operácií., Hodnota / charakteristika: Trvanlivý tepelne neopracovaný mäsový výrobok - salámy - napríklad saláma Nitran, Malokarpatská, Lovecká a podobné tepelne neopracované salámy; Technické vlastnosti: škvarená, Hodnota / charakteristika: Bravčová masť; Technické vlastnosti: Zadné mäso z pleca musí byť riadne začistené bez nožiny a husičky (svalovina predlaktia), úhľadne upravené, bez franforcov mäsa, koncových šliach a zvyškov lopatkovej chrupavky, Hodnota / charakteristika: Hovädzie plece bez kosti - býk; Technické vlastnosti: Vychladené a chladené hovädzie a bravčové mäso a mäsové výrobky z prevádzkarní, ktoré zaobchádzajú, pripravujú alebo produkujú na trh produkty živočíšneho pôvodu, Hodnota / charakteristika: podľa požiadaviek v nariadení (ES) č. 853/2004, schválené podľa čl. 31 ods. 2 nariadenia (ES) č. 882/2004 a čl. 3 nariadenia (ES) č. 854/2004 a sú registrované podľa zákona č. 39/2007 Z. z.; Technické vlastnosti: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, Hodnota / charakteristika: hovädzie, bravčové mäso a výrobky z mäsa; Technické vlastnosti: bez krvných podliatin a zbavené prebytočného tuku, bez výskytu viditeľných zlomenín, Hodnota / charakteristika: hovädzie, bravčové mäso a výrobky z mäsa; Technické vlastnosti: všetky položky predmetu zákazky musia byť dodávané v chladenom nie mrazenom stave. Po vzájomnej dohode môžu byť dodané v zmrazenom alebo hlbokomrazenom stave., Hodnota / charakteristika: na chladenom mäse sa nevyskytujú známky po zamrznutí respektíve zmrazení; Technické vlastnosti: všetky produkty, Hodnota / charakteristika: čerstvé, chladené, kvalitné; Technické vlastnosti: mäso, produkty a výrobky vysokej kvality so zatriedením a rozlišovaním podľa podmienok I. triedy kvality (resp. A triedy), Hodnota / charakteristika: v zmysle Potravinového kódexu, musia spĺňať požiadavky Výnosu Ministerstva pôdohospodárstva SR a ministerstva zdravotníctva SR zo 17. apríla 2002 č. 811/1/2002-100 a Výnosu č. 1895/2004-100; Technické vlastnosti: Ak sa v opisnom formulári uvádzajú údaje alebo odkazy na konkrétneho výrobcu, značku, obchodný názov, Hodnota / charakteristika: umožňuje sa dodávateľom predloženie ponuky s ekvivalentným riešením
Technické vlastnosti: Hovädzie zadné zo stehna bez kosti kuchynská úprava - býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Hov. falošná sviečkovica - býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Bravčové stehno bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Bravčový bôčik s kosťou, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Bravčové karé bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička vykostená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Bravčové plece bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Mäkký mäsový výrobok – napríklad bratislavské párky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Oravská údená slanina, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Údená krkovička bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: Domáca klobása, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: Špekáčky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Trvanlivý tepelne neopracovaný mäsový výrobok - salámy - napríklad saláma Nitran, Malokarpatská, Lovecká a podobné tepelne neopracované salámy, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Bravčová masť, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Hovädzie plece bez kosti - býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Majster mäsiar, s.r.o. | 3 | 0,00 | 0% | EUR | 16. September 2019 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.