Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej jedálne
Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, bez krvných podliatín a zbavené prebytočného tuku; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: obsah soli pri mäkkých mäsových výrobkoch musí byť nižší ako 2,5 g/ 100 g výrobku a pri trvanlivých mäsových výrobkoch menej ako 4,0 g/ 100 g výrobku; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: čerstvé, nie mrazené ani rozmrazené mäso, bez prívlastkov krehčené, šťavnaté, solené, mäsový prípravok
Technické vlastnosti: 1. Bravčové karé b. k. kuchynská úprava, bez kostí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby, bez mastných šliach, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Bravčové plece b. k. kuchynská úprava, bez kostí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 2500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Bravčové stehno kuchynská úprava, bez kostí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 2500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Hovädzia roštenka b. k. chladené medzi +3 až +5C, bez kosti, kuchynská úprava, chudé do 3% tuku, bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 240, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Hovädzie zadné b. k. bez kostí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5C, bez mastných častí, bledočervenej farby, čisto biely tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Hovädzie zadné b. k. kuchynská úprava, bez kostí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5C, bez mastných častí, bledočervenej farby, čisto biely tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Klobása bravčová, bravčové mäso min 80%, so zníženým obsahom soli, bezlepková, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Kuracia pečeň chladená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Kuracie prsia b.k. chladené , nekalibrované, svetloružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 3000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Kurča chladené, bez drobkov, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Morčacie prsia b. k. chladené, bez kosti a kože, bez glazúry,nekalibrované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 190, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Morčacie stehno chladené, bez kosti a kože, nekalibrované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Párky voľné, podiel mäsa min.80%, bezlepkové, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Párky debrecínske voľné, podiel mäsa min.80%, bezlepkové, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Saláma mäkká Parizer - bravčové mäso min 66%, hovädzie mäso min 5%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Slanina bravčová, údená s kožou, prerastaná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 120, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Šunka - bravčové stehno bez kosti min 70%, bez lepku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 45, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Teľacie stehno, chladené medzi +3 až +5C, bez kosti, kuchynská úprava, chudé do 3%tuku, bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 180, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Teľacie karé, chladené medzi +3 až +5C, bez kosti, kuchynská úprava, chudé do 3%tuku, bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Údené karé čerstvé, bez kosti, zasolené, zaúdené, bez chemických prísad, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
MASO J+L, s.r.o. | 6 | 0,00 | 0% | EUR | 22. Január 2020 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.