Obstarávanie

Mäso a mäsové výrobky


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Školská kuchyňa a školská jedáleň
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
77 696,00
Konečná suma(Bez DPH):
0,00
Zaplatené:
0%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
15100000-9
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
Celok
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej jedálne

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, bez krvných podliatín a zbavené prebytočného tuku; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: obsah soli pri mäkkých mäsových výrobkoch musí byť nižší ako 2,5 g/ 100 g výrobku a pri trvanlivých mäsových výrobkoch menej ako 4,0 g/ 100 g výrobku; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: čerstvé, nie mrazené ani rozmrazené mäso, bez prívlastkov krehčené, šťavnaté, solené, mäsový prípravok

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: 1. Bravčové karé b. k. kuchynská úprava, bez kostí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby, bez mastných šliach, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Bravčové plece b. k. kuchynská úprava, bez kostí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 2500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Bravčové stehno kuchynská úprava, bez kostí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 2500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Hovädzia roštenka b. k. chladené medzi +3 až +5C, bez kosti, kuchynská úprava, chudé do 3% tuku, bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 240, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Hovädzie zadné b. k. bez kostí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5C, bez mastných častí, bledočervenej farby, čisto biely tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Hovädzie zadné b. k. kuchynská úprava, bez kostí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5C, bez mastných častí, bledočervenej farby, čisto biely tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Klobása bravčová, bravčové mäso min 80%, so zníženým obsahom soli, bezlepková, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Kuracia pečeň chladená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Kuracie prsia b.k. chladené , nekalibrované, svetloružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 3000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Kurča chladené, bez drobkov, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Morčacie prsia b. k. chladené, bez kosti a kože, bez glazúry,nekalibrované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 190, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Morčacie stehno chladené, bez kosti a kože, nekalibrované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Párky voľné, podiel mäsa min.80%, bezlepkové, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Párky debrecínske voľné, podiel mäsa min.80%, bezlepkové, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Saláma mäkká Parizer - bravčové mäso min 66%, hovädzie mäso min 5%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Slanina bravčová, údená s kožou, prerastaná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 120, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17.  Šunka - bravčové stehno bez kosti min 70%, bez lepku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 45, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Teľacie stehno, chladené medzi +3 až +5C, bez kosti, kuchynská úprava, chudé do 3%tuku, bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 180, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Teľacie karé, chladené medzi +3 až +5C, bez kosti, kuchynská úprava, chudé do 3%tuku, bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Údené karé čerstvé, bez kosti, zasolené, zaúdené, bez chemických prísad, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota:

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
MASO J+L, s.r.o. 6 0,00 0% EUR 22. Január 2020 272081

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.