Dodávka ovocia a zeleniny na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Zelenina, ovocie a huby - akosť, Hodnota / charakteristika: 1. trieda; Technické vlastnosti: Zelenina, ovocie a huby - kvalita, Hodnota / charakteristika: čerstvé, nepoškodené, celé, zdravé, bez známok hniloby, plesne a vysychania, bez škodcov a bez poškodenia spôsobeného škodcami, bez akýchkoľvek viditeľných cudzích látok, cudzieho pachu alebo chuti; Technické vlastnosti: Zelenina, ovocie a huby, Hodnota / charakteristika: preferujeme produkty z integrovanej alebo ekologickej produkcie
Technické vlastnosti: 1. Banány, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 272, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Citróny, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 51, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Kiwi, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 138, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Hrušky, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 90, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Jablká, Voľné, zrelé, 1. trieda, rôzne odrody, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 661, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Mandarínky, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 204, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Nektarinky, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 130, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Pomaranče, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 251, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Kapusta kyslá, Voľné, , 1. trieda, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 157, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Brokolica, Voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 64, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Kapusta činská, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 124, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Cesnak, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Cibuľa, Voľná, 1. trieda, suchá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 457, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Hliva ustricová, Voľná, čerstvá, 1. trieda, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 21, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Kaleráb,Voľný, 1. trieda, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 107, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Kaleráb mladý, Voľný, 1. trieda, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 210, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Kapusta hlávková, červená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 101, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Kapusta hlávková, biela, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 207, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Karfiol, Voľný, 1. trieda, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Kel, Voľný, 1. trieda, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Paradajky, Voľné, zrelé, 1. trieda, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 190, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 22. Šampiňony, Voľné, zrelé, 1. trieda, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 17, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 23. Petržlen, Voľný, 1. trieda, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 171, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 24. Petržlenová vňať kučeravá, voľná, 1. trieda, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 25. Pór, Voľný, 1. trieda, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 62, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 26. Tekvica hokaido, Voľná, 1. trieda,, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 27. Uhorky šalátové, Voľné, 1. trieda, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 28. Mrkva, Voľná, 1. trieda, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 370, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 29. Paprika zelená, Voľná, 1. trieda, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 61, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 30. Šalát ľadový, Voľný, čerstvý, 1. trieda, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 32, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 31. Tekvica, Voľná, 1. trieda, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 42, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 32. Zeler, Voľný, 1. trieda, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 217, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 33. Zemiaky žlté, Voľné, 1. trieda, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 4100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 34. Zemiaky nové, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1235, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
HORTI s.r.o. | 1 | 6 758,00 | 20% | EUR | 16. September 2020 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.