Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, bez krvných podliatín a zbavené prebytočného tuku; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: obsah soli pri mäkkých mäsových výrobkoch musí byť nižší ako 2,5 g/ 100 g výrobku a pri trvanlivých mäsových výrobkoch menej ako 4,0 g/ 100 g výrobku; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: čerstvé, nie mrazené ani rozmrazené mäso, bez prívlastkov krehčené, šťavnaté, solené, mäsový prípravok
Technické vlastnosti: 1. Hovädzie pliecko, chladené bez kosti, bež kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, biely tuk, kuchynská úprava, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Hovädzie zadné - z mladých býčkov chladené bez kosti, kuchynská úprava svetločervenej farby, čisto biely tuk, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 530, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Teľacie stehno, chladené bez kosti bez kože, be mastných častí, biely tuk, svetločervenej farby, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Hovadzí roštenec z mladých býčkov, chladené bez kosti, kuchynská úprava, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Kuracie prsia, chladené bez kosti, bež kože, bledoružovej farby, opracované, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 520, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Bravčové stehno, chladené bez kosti, bež kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 370, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Morčacie prsia, chladené bez kosti, bež kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, kuchynská úprava, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Bravčové pliecko, kuchynská úprava, chladené bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 450, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Bravčové karé, kuchynská úprava, chladené bez kosti, bez mastných šliach, bledoružovej farby, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 450, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Bravčová pečeň, chladená, čerstvá, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Párková klobása, chladená, čestvá, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 75, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Kuracie stehna, chladené, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Šunka dusená min. 80% mäso, chladená, čerstvá, krajaná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Slanina bravčová, údená, bez kože, voľná, čerstvá, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Údená krkovička, čerstvá, vákuový obal, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 120, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Kurča chladené, čerstvé, vákuový obal, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 120, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Kuracie stehna, mrazené, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Párky bravčové min. 80% mäso, čerstvé, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
MASO J+L, s.r.o. | 2 | 0,00 | 0% | EUR | 18. December 2020 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.