Obstarávanie

Mäso a mäsové výrobky


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Základná škola Považská 12
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
28 949,99
Konečná suma(Bez DPH):
0,00
Zaplatené:
0%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
15100000-9
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Použitý postup:
§ 117 a § 110 ZVO
Jednotka:
celok
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, bez krvných podliatín a zbavené prebytočného tuku; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: obsah soli pri mäkkých mäsových výrobkoch musí byť nižší ako 2,5 g/ 100 g výrobku a pri trvanlivých mäsových výrobkoch menej ako 4,0 g/ 100 g výrobku; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: čerstvé, nie mrazené ani rozmrazené mäso, bez prívlastkov krehčené, šťavnaté, solené, mäsový prípravok

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: 1. Kuracie prsia, b.k., kvalita, čerstvosť, požadované množstvo, chladené, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Kuracie stehná, horné, vykostené, čerstvosť, kvalita, požadované množstvo, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Kuracie stehná, kalibrované, čerstvosť, kvalita, požadované množstvo, 180 gr, 200 gr, 220 gr, 240 gr voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 600, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4.  Kurča, čerstvosť, kvalita, požadované množstvo, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5.  Morčacie prsia, čerstvosť, kvalita, požadované množstvo, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 65, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Kačacie prsia, čerstvosť, kvalita, požadované množstvo, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 45, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Kuracia pečeň, čerstvosť, kvalita, požadované množstvo, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 35, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Kačacia masť, čerstvosť, kvalita, požadované množstvo, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 2, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Bravčové karé b.k., kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných šliach, bledoružovej farby, chladené, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 130, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Bravčová krkovička, b.k., kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných šliach, bledoružovej farby, chladené, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Bravčové pliecko, chladené bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 700, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Bravčové pliecko, kuchynská úprava, chladené bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, kuchynská úprava, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Bravčové stehno, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledoružovej farby, orech, kuchynská úprava, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 350, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Bravčové stehno, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledoružovej farby, orech, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Hovädzie zadné, kuchynská úprava, z býka chladené bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk, z býka, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Hovädzie zadné, z býka chladené bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk, z býka, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Hovädzí roštenec z býka, kuchynská úprava bez kostí, bez mastných častí, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, chladené, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Teľacie stehno orech, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných časti, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Bravčová masť, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 5, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Bravčová pečeň chladená, bez kosti, kože, bledoružovej farby, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Bravčové oškvarky, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 5, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 22. Klobása bravčová, čerstvá, údená, podiel mäsa min. 80%, obsah soli nižší ako 4,0g/100g výrobku, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 33, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 23. Klobása domáca, gazdovská čerstvá, údená, podiel mäsa min. 96%, obsah soli nižší ako 4,0g/100g výrobku, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 33, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 24. Kosti hovädzie riedke, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 25. Kosti hovädzie špikové, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 26. Párková klobása, čerstvý podiel masa 80%, bezlepková, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 25, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 27. Párky bratislavské, bravčové mäso min 63%, hov. mäso min 10%, bravčová slanina 2%, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 28. Párky debrecínske, bravčové mäso min 40%, hov. mäso min 26%, bravčová slanina 2% voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 29. Párky viedenské, čerstvý podiel masa 80%, bezlepková voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 30. Prešovský kabanos, čerstvý , min 55 % brav. mäso, hyd. mäso min 15%, slanina min 15 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 33, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 31. Saláma dietná, bravč. mäso 70%, bravč. slanina a kože voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 8, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 32. Saláma suchá, malokarpatská, celá, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 8, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 33. Saláma suchá, malokarpatská, krájaná, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 8, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 34. Slanina oravská, bravčový bok s kožou 92%, prídavné látky, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 35. Slanina údená, bez kože bravčová, údená, bez kože, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 36. Šunka dusená, čerstvá, podiel mäsa min. 80%, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 45, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 37. Šunka dusená, krájaná,čerstvá, podiel mäsa min. 80%, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 45, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 38. Údená krkovička, čerstvá, vákuový obal, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 39. Údené karé, čerstvé, bravčové, bez kosti, zasolené, zaúdené, bez chemických prísad, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 40. Údené stehno, čerstvé, bravčové, bez kosti, zasolené, zaúdené, bez chemických prísad, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota:

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
MASO J+L, s.r.o. 3 0,00 0% EUR 22. December 2020 294397

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.