Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, bez krvných podliatín a zbavené prebytočného tuku; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: obsah soli pri mäkkých mäsových výrobkoch musí byť nižší ako 2,5 g/ 100 g výrobku a pri trvanlivých mäsových výrobkoch menej ako 4,0 g/ 100 g výrobku; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: čerstvé, nie mrazené ani rozmrazené mäso, bez prívlastkov krehčené, šťavnaté, solené, mäsový prípravok
Technické vlastnosti: 1. Kuracie prsia, b.k., kvalita, čerstvosť, požadované množstvo, chladené, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Kuracie stehná, horné, vykostené, čerstvosť, kvalita, požadované množstvo, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Kuracie stehná, kalibrované, čerstvosť, kvalita, požadované množstvo, 180 gr, 200 gr, 220 gr, 240 gr voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 600, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Kurča, čerstvosť, kvalita, požadované množstvo, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Morčacie prsia, čerstvosť, kvalita, požadované množstvo, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 65, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Kačacie prsia, čerstvosť, kvalita, požadované množstvo, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 45, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Kuracia pečeň, čerstvosť, kvalita, požadované množstvo, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 35, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Kačacia masť, čerstvosť, kvalita, požadované množstvo, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 2, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Bravčové karé b.k., kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných šliach, bledoružovej farby, chladené, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 130, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Bravčová krkovička, b.k., kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných šliach, bledoružovej farby, chladené, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Bravčové pliecko, chladené bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 700, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Bravčové pliecko, kuchynská úprava, chladené bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, kuchynská úprava, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Bravčové stehno, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledoružovej farby, orech, kuchynská úprava, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 350, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Bravčové stehno, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledoružovej farby, orech, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Hovädzie zadné, kuchynská úprava, z býka chladené bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk, z býka, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Hovädzie zadné, z býka chladené bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk, z býka, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Hovädzí roštenec z býka, kuchynská úprava bez kostí, bez mastných častí, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, chladené, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Teľacie stehno orech, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných časti, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Bravčová masť, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 5, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Bravčová pečeň chladená, bez kosti, kože, bledoružovej farby, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Bravčové oškvarky, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 5, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 22. Klobása bravčová, čerstvá, údená, podiel mäsa min. 80%, obsah soli nižší ako 4,0g/100g výrobku, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 33, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 23. Klobása domáca, gazdovská čerstvá, údená, podiel mäsa min. 96%, obsah soli nižší ako 4,0g/100g výrobku, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 33, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 24. Kosti hovädzie riedke, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 25. Kosti hovädzie špikové, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 26. Párková klobása, čerstvý podiel masa 80%, bezlepková, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 25, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 27. Párky bratislavské, bravčové mäso min 63%, hov. mäso min 10%, bravčová slanina 2%, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 28. Párky debrecínske, bravčové mäso min 40%, hov. mäso min 26%, bravčová slanina 2% voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 29. Párky viedenské, čerstvý podiel masa 80%, bezlepková voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 30. Prešovský kabanos, čerstvý , min 55 % brav. mäso, hyd. mäso min 15%, slanina min 15 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 33, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 31. Saláma dietná, bravč. mäso 70%, bravč. slanina a kože voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 8, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 32. Saláma suchá, malokarpatská, celá, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 8, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 33. Saláma suchá, malokarpatská, krájaná, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 8, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 34. Slanina oravská, bravčový bok s kožou 92%, prídavné látky, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 35. Slanina údená, bez kože bravčová, údená, bez kože, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 36. Šunka dusená, čerstvá, podiel mäsa min. 80%, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 45, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 37. Šunka dusená, krájaná,čerstvá, podiel mäsa min. 80%, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 45, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 38. Údená krkovička, čerstvá, vákuový obal, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 39. Údené karé, čerstvé, bravčové, bez kosti, zasolené, zaúdené, bez chemických prísad, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 40. Údené stehno, čerstvé, bravčové, bez kosti, zasolené, zaúdené, bez chemických prísad, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
MASO J+L, s.r.o. | 3 | 0,00 | 0% | EUR | 22. December 2020 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.