Obstarávanie

Telekomunikačné služby - IP hlasové služby a mobilné hlasové služby.


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Nové Zámky
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
24 000,00
Konečná suma(Bez DPH):
16 666,58
Zaplatené:
69.44%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
64200000-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 117 a § 110 ZVO
Jednotka:
paušály, programy
Množstvo:
172.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Objednávateľ požaduje v rámci jedného riešenia zabezpečiť komplexné poskytovanie mobilných a pevných IP hlasových služieb, mobilných dátových služieb. V rámci riešenia musí byť zabezpečené bezplatné volanie medzi pevnými IP hlasovými klapkami a mobilnými telefónmi a naopak. Podmienkou je zachovanie pôvodných prístupových telefónnych čísiel. ; Objednávateľ požaduje využitie existujúcich IP telefónov v celkovom počte 80 ks, jedná sa o nasledovné typy: AASTRA 6753i GIGASET A510IP.; Na pripojenie IP telefónov je možné využitie existujúcej LAN siete (kabeláž, Switche).

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: zriadenie virtuálnej privátnej siete, Hodnota / charakteristika: bezplatne; Technické vlastnosti: manažovanie virtuálnej privátnej siete skupiny a parametrov jej jednotlivých členov, Hodnota / charakteristika: nastavenie úrovní presmerovania, časové a objemové limity pre jednotlivé čísla, rôzne profily pre SIM karty podľa pracovných pozícií, vlastný číslovací plán (klapky) ; Technické vlastnosti: blokácia odchádzajúcich a prichádzajúcich hovorov, Hodnota / charakteristika: na audiotextové čísla; Technické vlastnosti: roaming, Hodnota / charakteristika: aktívny; Technické vlastnosti: bezplatný prenos používaných telefónnych čísiel a náklady spojené so zmenou operátora do siete úspešného operátora hradí úspešný uchádzač (nejedná sa o predčasné ukončenie zmluvy s operátorom), Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: elektronický nástroj na kontrolu spotreby jednotlivých užívateľov, bezplatný výpis hovorov v elektronickej forme, aktivácia a výmena SIM pri strate, poškodení, zablokovanie a odblokovanie mobilných zariadení, služba odkazová schránka , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: bezplatné poskytnutie PIN a PUK kódu, zmena telefónneho čísla, zmena programu služieb počas platnosti zmluvy, Hodnota / charakteristika:

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: program č. 2: mesačný mobilný paušál - neobmedzené volania do všetkých sietí EU, neobmedzené SMS, MMS do všetkých sietí EU, minimálne 10 GB  dát na internet v SR s FUP, minimálne 1 GB dát na internet v EÚ s FUP, HVPS fix - mobile volania- áno, Jednotka: paušál, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12; Technické vlastnosti: program č. 3: mesačný mobilný paušál - neobmedzené volania do všetkých sietí SR, neobmedzené SMS, MMS do všetkých sietí v SR, minimálne 7 GB dát na internet v SR s FUP, HVPS fix - mobile volania- áno, Jednotka: paušál, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 6; Technické vlastnosti: program č. 4: mesačný mobilný paušál - neobmedzené volania do všetkých sietí SR, neobmedzené SMS, MMS do všetkých sietí v SR, minimálne 500 MB dát na internet v SR s FUP, HVPS fix - mobile volania- áno, Jednotka: paušál, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 9; Technické vlastnosti: program č. 5: Pay As You Go program bez paušálu, spoplatnené len hovory, HVPS fix - mobile volania- áno, Jednotka: program, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: program č. 6: Pay As You Go MP manager mestská polícia, minimálne 1,5 GB dát s FUP, dátový paušál sa berie ako spoločný pre 14 paušálov, to znamená, že 14 paušálov má dohromady 14 x 1,5 GB = 21 GB dát, nesleduje sa prekročenie 1,5 GB dát pre jednotlivé paušály, ale len prekročenie 21 GB dát pre celú skupinu,  HVPS fix - mobile volania- áno, Jednotka: program, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 16; Technické vlastnosti: fixné služby - Virtual VOICE - prístupový okruh, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: fixné služby - Virtual VOICE - hlasové kanály, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: fixné služby - Virtual VOICE - klapky, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: fixné služby - balík neobmedzených volaní FLAT, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: WLR ISDN BRA, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: WLR  TP, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 4

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
O2 Slovakia, s.r.o. 2 19 999,90 20% EUR 20. Apríl 2021 303424

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.