Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, bez krvných podliatín a zbavené prebytočného tuku; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: obsah soli pri mäkkých mäsových výrobkoch musí byť nižší ako 2,5 g/ 100 g výrobku a pri trvanlivých mäsových výrobkoch menej ako 4,0 g/ 100 g výrobku; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: čerstvé, nie mrazené ani rozmrazené mäso, bez prívlastkov krehčené, šťavnaté, solené, mäsový prípravok
Technické vlastnosti: 1. Bravčové karé - kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných šliach, bledoružovej farby, chladené, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Bravčové pliecko kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných šliach, bledoružovej farby, chladené, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Bravčové krkovička - kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných šliach, bledoružovej farby, chladená, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Bravčové stehno - chladené, bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledoružovej farby, orech, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 410, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Hovädzie predné chladené bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Hovädzie zadné - chladené, bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 270, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Hovädzia roštenka - býk, kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných častí, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, chladená, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 41, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Teľacie stehno - orech, chladené, bez kosti, bez kože, bez mastných časti, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 65, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Kuracia pečeň - chladená, bez kosti, kože, hnedo-červenej farby, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 18, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Kuracie stehno , bez kosti a kože chladená, bez kosti, kože, bledoružovej farby, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Kuracie stehná - chladené, voľné, kalibrované 180, 200, 220 gr., balenie 6 -12 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 111, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Kurča - chladené, bledoružovej farby, bez drobkov, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Morčacie prsia - chladené, bez kostí, bez kože, opracované, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 90, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Kuracie prsia - chladené, bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, opracované, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 103, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Sliepka bez drobkov - chladená, bledoružovej farby, bez drobkov, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Párková klobása - čerstvá, podiel mäsa 80%, bezlepková , voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Párky Bratislavské - čerstvé, podiel masa 80%, bezlepkové, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 70, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Šunka - dusená, čerstvá, podiel mäsa min. 80%, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 110, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Slanina - bez kože bravčová, údená, bez kože, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Údené plece - čerstvé, bravčové, bez kosti, vákuový obal, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 5, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Údené stehno - čerstvé, bravčové, bez kosti, zasolené, zaúdené, bez chemických prísad, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 5, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 22. Údená krkovička - čerstvá, vákuový obal, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 8, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 23. Klobása bravčová - čerstvá, údená, podiel mäsa min. 80%, obsah soli nižší ako 4,0g/100g výrobku, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 15, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 24. Oškvarky - bravčová slanina, jedlá soľ, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 2, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
MASO J+L, s.r.o. | 1 | 0,00 | 0% | EUR | 22. Jún 2021 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.