Obstarávanie

Pranie osobnej bielizne


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Centrum výcviku Lešť
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
256 799,00
Konečná suma(Bez DPH):
72 916,66
Zaplatené:
28.39%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
98310000-9
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
podľa rozpisu
Množstvo:
1.0000
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

- osobná bielizeň sa bude zbierať z piatich ubytovacích zariadení, pričom objednávateľ zabezpečí zber a odvoz bielizne na jedno určené miesto, z ktorého si poskytovateľ prevezme bielizeň na vypranie a na toto miesto aj dovezie vypranú bielizeň, ktorú si preberie objednávateľ,; - osobná bielizeň každého vojaka bude zabalená vo vreci, ktoré bude označené identifikačnou značkou a aj farebne podľa jednotlivých ubytovacích zariadení (označenie zabezpečí objednávateľ),; - poskytovateľ služby musí zabezpečiť, aby sa bielizeň nestratila a nepomiešala,; - poskytovateľ služby zabalí vypranú bielizeň do čistého vreca, ktoré zabezpečí poskytovateľ a rovnako ho označí identifikačnou a farebnou značkou. Farebné označenie bude dodané zo strany objednávateľa,; - vyúčtovanie služby prania požaduje obstarávateľ podľa hmotnosti pozbieranej bielizne na základe vážnych lístkov, pričom každý zber bielizne sa odváži na mieste určenom objednávateľom za prítomnosti zamestnanca objednávateľa a poskytovateľa služby. Vážne miesto sa nachádza cca 10 km od zberného miesta objednávateľa,; - váženie zabezpečí objednávateľ na svoje náklady,; - poskytovateľ je povinný pred naložením bielizne odvážiť prázdne motorové vozidlo na určenom mieste a následne aj po naložení bielizne na vypranie za účelom zistenia hmotnosti zozbieranej bielizne,; - z dôvodu príchodu a odsunu vojsk, objednávateľ požaduje odvoz a dovoz bielizne zabezpečiť v čase od 10:00 do 14:00 v týchto termínoch; -objednávateľ si vyhradzuje právo predpokladané množstvo bielizne a tým rozsah požadovanej služby meniť

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Termíny odvozu a dovozu bielizne:, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 18.02.2022, Hodnota / charakteristika: Odvoz; Technické vlastnosti: 22.02.2022, Hodnota / charakteristika: Dovoz / Odvoz; Technické vlastnosti: 25.02.2022, Hodnota / charakteristika: Dovoz / Odvoz; Technické vlastnosti: 01.03.2022, Hodnota / charakteristika: Dovoz / Odvoz; Technické vlastnosti: 04.03.2022, Hodnota / charakteristika: Dovoz / Odvoz; Technické vlastnosti: 08.03.2022, Hodnota / charakteristika: Dovoz / Odvoz; Technické vlastnosti: 11.03.2022, Hodnota / charakteristika: Dovoz / Odvoz; Technické vlastnosti: 15.03.2022, Hodnota / charakteristika: Dovoz / Odvoz; Technické vlastnosti: 18.03.2022, Hodnota / charakteristika: Dovoz / Odvoz; Technické vlastnosti: 22.03.2022, Hodnota / charakteristika: Dovoz; Technické vlastnosti: Každý termín prania je limitovaný odvozom maximálne do 10ton osobnej bielizne., Hodnota / charakteristika:

Technická špecifikácia číselná

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
Stuhl, s.r.o. 6 87 500,00 20% EUR 15. Február 2022 348361

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.