Dodávka mäsa a mäsových výrobkov pre vojenskú kuchyňu spoločného stravovania
Technické vlastnosti: Vychladené a chladené hovädzie a bravčové mäso a mäsové výrobky z prevádzkarní, ktoré zaobchádzajú, pripravujú alebo produkujú na trh produkty živočíšneho pôvodu, Hodnota / charakteristika: podľa požiadaviek v nariadení (ES) č. 853/2004, schválené podľa čl. 31 ods. 2 nariadenia (ES) č. 882/2004 a čl. 3 nariadenia (ES) č. 854/2004 a sú registrované podľa zákona č. 39/2007 Z. z.; Technické vlastnosti: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, Hodnota / charakteristika: hovädzie, bravčové mäso a výrobky z mäsa; Technické vlastnosti: bez krvných podliatin a zbavené prebytočného tuku, bez výskytu viditeľných zlomenín, Hodnota / charakteristika: hovädzie, bravčové mäso a výrobky z mäsa; Technické vlastnosti: všetky položky predmetu zákazky musia byť dodávané v chladenom nie mrazenom stave., Hodnota / charakteristika: na chladenom mäse sa nevyskytujú známky po zamrznutí respektíve zmrazení; Technické vlastnosti: všetky produkty, Hodnota / charakteristika: čerstvé, chladené, kvalitné; Technické vlastnosti: mäso, produkty a výrobky vysokej kvality so zatriedením a rozlišovaním podľa podmienok I. triedy kvality (resp. A triedy), Hodnota / charakteristika: v zmysle Potravinového kódexu, musia spĺňať požiadavky Výnosu Ministerstva pôdohospodárstva SR a ministerstva zdravotníctva SR zo 17. apríla 2002 č. 811/1/2002-100 a Výnosu č. 1895/2004-100; Technické vlastnosti: Ak sa v opisnom formulári uvádzajú údaje alebo odkazy na konkrétneho výrobcu, značku, obchodný názov, Hodnota / charakteristika: umožňuje sa dodávateľom predloženie ponuky s ekvivalentným riešením; Technické vlastnosti: upravené vykostením, odstránený tuk až na svalovinu., Hodnota / charakteristika: Bravčové karé bez kosti; Technické vlastnosti: upravené vykostením, odstránený tuk až na svalovinu., Hodnota / charakteristika: Bravčová krkovica bez kosti; Technické vlastnosti: vykostené, zbavené šliach a kĺbových púzdier, odstránený tuk až na svalovinu., Hodnota / charakteristika: Bravčové plece bez kosti; Technické vlastnosti: vykostené bez kolienka, rozdelené po blane na jednotlivé šály a orech. Bez povrchového tuku, blán a šliach., Hodnota / charakteristika: Bravčové stehno bez kosti kuchynská úprava; Technické vlastnosti: upravené vykostením, odstránený tuk až na svalovinu, na reze šťavnatý., Hodnota / charakteristika: Bravčová údená krkovička bez kosti; Technické vlastnosti: bez krvavého orezu, opony a zvyškov plstného tuku., Hodnota / charakteristika: Bravčový bôčik; Technické vlastnosti: vykostené a začistené, bez koncových šliach a chrupaviek., vrstva tuku na povrchu do 1 cm., Hodnota / charakteristika: Hovädzie zadné bez kosti – býk; Technické vlastnosti: bez zárezov do svalového tkanva, bez úlomkov kostí, Hodnota / charakteristika: Hovädzia roštenka bez kosti – býk; Technické vlastnosti: bez nožiny a husličky, bez koncových šliach a zvyškov lopatkovej chrupavky., Hodnota / charakteristika: Hovädzie plece bez kosti – býk; Technické vlastnosti: mäsový výrobok s 90 % podielom bravčového mäsa., Hodnota / charakteristika: Klobása domáca; Technické vlastnosti: podiel bravčového mäsa min. 67%, Hodnota / charakteristika: Saláma Šunková; Technické vlastnosti: mäkký mäsový výrobok, min. 44 % bravčové mäso., Hodnota / charakteristika: Saláma jemná; Technické vlastnosti: tepelne opracovaný výrobok, 100% bravčová slanina s kožou., Hodnota / charakteristika: Slanina údená bez kože; Technické vlastnosti: tepelne opracovaný výrobok z bravčového bôčika bez kosti min. 87 % podiel., Hodnota / charakteristika: Slanina oravská údená; Technické vlastnosti: mäkký mäsový výrobok, min. 55 % bravčového mäsa., Hodnota / charakteristika: Špekačky; Technické vlastnosti: mäkký mäsový výrobok, min. podiel 44 % bravčového mäsa., Hodnota / charakteristika: Párky obyčajné; Technické vlastnosti: Množstvá potravín sú určené podľa súčasného počtu stravníkov a nie sú pre obstarávateľa záväzné, nakoľko sa ich počet počas zmluvného vzťahu môže zmeniť. Na základe toho môže obstarávateľ množstvá upraviť podľa aktuálnych stavov., Hodnota / charakteristika: Zvýšenie alebo zníženie objemu zákazky je prípustné; Technické vlastnosti: Množstvá jednotlivých druhov potravín slúžia pre potreby súťaže., Hodnota / charakteristika: dodávka tovaru bude realizovaná počas trvania zmluvného vzťahu na základe objednávok.
Technické vlastnosti: Bravčové karé bez kosti - kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová krkovica bez kosti - kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové plece bez kosti - kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové stehno bez kosti -kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová údená krkovička bez kosti - kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčový bôčik bez kosti - kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie zadné zo stehna bez kosti kuchynská úprava - býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzia roštenka bez kosti kuchynská úprava - býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie predné bez kosti krk kuchynská úprava - býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Domáca klobása, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Mäkký mäsový výrobok – obyčajné párky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Mäkký mäsový výrobok – špekačky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Trvanlivý tepelne neopracovaný mäsový výrobok - salámy (napríklad saláma Šunková alebo ekvivalent), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Trvanlivý tepelne neopracovaný mäsový výrobok - salámy (napríklad saláma jemná alebo ekvivalent), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Slanina údená bez kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Slanina oravská údená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údené rebrá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Škvarená bravčová masť 1kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
POZANA MEAT s.r.o. | 4 | 0,00 | 0% | EUR | 7. Marec 2022 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.