Obstarávanie

Poľný nábytok a vybavenie


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo obrany Slovenskej republiky - Akvizičná agentúra
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
9 200,00
Konečná suma(Bez DPH):
5 095,14
Zaplatené:
55.38%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
39522000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 117 a § 110 ZVO
Jednotka:
celý predmet zákazky
Množstvo:
1.0000
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Vnútorná nožnicová konštrukcia-hexagón, priemer 52mm - ľahká a zodolnená celohliníková konštrukcia so 6-timi stojnými nohami s možnosťou nastavenia výšky stanu v štyroch úrovniach, zaistenie systémom push-pin, Hodnota / charakteristika: musí byť zabezpečené; Technické vlastnosti: Možnosť výmeny každej tyčky konštrukcie - skrutkové spoje, Hodnota / charakteristika: musí byť zabezpečené; Technické vlastnosti: Konštrukcia stanu umožňuje rýchle rozloženie iba roztiahnutím konštrukcie a jej výškovým nastavením, Hodnota / charakteristika: musí byť zabezpečené; Technické vlastnosti: Strešná plachta PES (polyesterová) textília, s jednostranne nánosovaným PU (polyuretán), vodonepriepustná, vodoodpudivá úprava, s nehorľavou úpravou podľa normy DIN 4102-1 B1 - nie je ľahko horľavý, pevnosť v ťahu 1300N/50mm, 1100 N/50mm podľa EN ISO 13934-1, materiál je netoxický pre pokožku, neuvoľňuje toxické pary a je hygienicky nezávadný s ochranným faktorom proti UV žiareniu. Hmotnosť strešnej plachty 500g/m2, Hodnota / charakteristika: musí byť zabezpečené; Technické vlastnosti: Strešná plachta odnímateľná od konštrukcie v počte 1ks, Hodnota / charakteristika: musí byť zabezpečené; Technické vlastnosti: Strešná plachta uchytená na konštrukciu pomocou plastového trojzubca 20mm, v počte min 8ks, Hodnota / charakteristika: musí byť zabezpečené; Technické vlastnosti: Bočná plachta PES (polyesterová) textília, s jednostranne nánosovaným PU (polyuretán), vodonepriepustná, vodoodpudivá úprava, s nehorľavou úpravou podľa normy DIN 4102-1 B1 - nie je ľahko horľavý, pevnosť v ťahu 1300N/50mm, 1100 N/50mm podľa EN ISO 13934-1, materiál je netoxický pre pokožku, neuvoľňuje toxické pary a je hygienicky nezávadný s ochranným faktorom proti UV žiareniu. Hmotnosť strešnej plachty 500g/m2, Hodnota / charakteristika: musí byť zabezpečené; Technické vlastnosti: Uchytenie 4ks bočných plachiet odolným suchým zipsom a plastovým trojzubcom, ktorý umožňuje moduláciu stien podľa potreby, Hodnota / charakteristika: musí byť zabezpečené; Technické vlastnosti: Súčasťou každého stanu sú: minimálne 4ks kotviacich lán dĺžky min. 3000mm, minimálne 4ks kolíkov dĺžky min. 300mm, priemer 0,9cm, závažia na stojné nohy stanu s priemerom 280mm o váhe min. 15kg, Hodnota / charakteristika: musí byť zabezpečené; Technické vlastnosti: Stan je uložený v transportnom vaku s pevným dnom, opatreným uzáverom zipsu YKK. Transportný vak opatrený pevnými kolesami v počte min. 6ks, s priemerom 50mm, pevné madlá na prenášanie v počte min. 4ks o dĺžke 170mm a vreckom na uloženie bočných stiem stanu v rozmere min. 800x500x200mm, Hodnota / charakteristika: musí byť zabezpečené

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Množstvo, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: Dĺžka stanu, Jednotka: m, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 8; Technické vlastnosti: Šírka stanu, Jednotka: m, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 4; Technické vlastnosti: Tepelný rozsah použiteľnosti, Jednotka: °C, Minimum: -30, Maximum: 70, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hmotnosť stanu, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 90, Presná hodnota:

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
RIZNER s. r. o. 3 6 114,17 20% EUR 13. Jún 2023 340307

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.