Obstarávanie

mrazená zelenina, mrazené ryby a mrazené polotovary, treska v majonéze,mrazená hydina a čerstvé slepačie vajcia


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Domov sociálnych služieb v Rohove
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
7 551,00
Konečná suma(Bez DPH):
4 680,55
Zaplatené:
61.98%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
15000000-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 117 a § 110 ZVO
Jednotka:
ks
Množstvo:
1.0000
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

mraziarenské výrobky na prípravu pokrmov- mrazená zelenina, mrazené ryby a mrazené polotovary a hydina, treska v majonéze na priamu konzumáciu; doba spotreby mraziarenských výrobkov  minimálne  12 mesiacov od dodania ,; mraziarenské výrobky musia byť dodávané v akosti a kvalite zodpovedajúcej platným právnym predpisom, veterinárnym a hygienickým normám, tovar musí spĺňať požiadavky 152/1995 Z.z.; doba spotreby pri treske v majonéze a vlašskom šaláte min. 14 dní; čerstvé slepačie vajcia "L"; minimálna trvanlivosť 30 dní; čerstvé slepačie vajcia "L" musia byť dodávané v A triede a v akosti a kvalite zodpovedajúcej platným právnym predpisom, veterinárnym a hygienickým normám, tovar musí spĺňať požiadavky 152/1995 Z.z.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: trvanlivosť, Hodnota / charakteristika: minimálne 12 mesiace od dodania tovaru; Technické vlastnosti: obsah vody , Hodnota / charakteristika: maximálne 5 %,trieda A; Technické vlastnosti: uskladnenie, Hodnota / charakteristika: hlbokozmrazené, nepretržite uchovávané pri teplote najviac -18 °C ; Technické vlastnosti: treska v majonéze 0,14 kg, Hodnota / charakteristika: minimálna trvanlivosť 14 dní; Technické vlastnosti: vlašský šalát 0,14 kg, Hodnota / charakteristika: minimálna trvanlivosť 14 dní; Technické vlastnosti: kuracie rezne hlboko mrazené, Hodnota / charakteristika: polovica prs,alebo celé prsia bez hrudnej kosti, rebier, vidlicovej kosti, bez kože,; Technické vlastnosti: pokračovanie, Hodnota / charakteristika: nesmú byť solené, nesmú byť glazované, nesmú obsahovať zbytky kostí a chrupaviek,; Technické vlastnosti: pokračovanie, Hodnota / charakteristika: hlboko mrazené kuracie rezne ktoré sa nepretržite uchovávajú pri teplote najviac -18 °C; Technické vlastnosti: pokračovanie, Hodnota / charakteristika: v rámci tolerancií stanovených v smernici Rady 89/108/EHS; Technické vlastnosti: pokračovanie, Hodnota / charakteristika: obsah vody: maximálne 5%, trieda A; Technické vlastnosti: kuracie stehná celé hlboko mrazené 240 g, Hodnota / charakteristika: celé s kosťou a kožou hlboko mrazené, trieda A; Technické vlastnosti: pokračovanie, Hodnota / charakteristika: kuracie stehná ktoré sa nepretržite uchovávajú pri teplote najviac -18 °C; Technické vlastnosti: pokračovanie, Hodnota / charakteristika: v rámci tolerancií stanovených v smernici Rady 89/108/EHS; Technické vlastnosti: morčacie rezne hlboko mrazené, Hodnota / charakteristika: polovica prs,alebo celé prsia bez hrudnej kosti, rebier, vidlicovej kosti, bez kože,; Technické vlastnosti: pokračovanie, Hodnota / charakteristika: nesmú byť solené, nesmú byť glazované,; Technické vlastnosti: pokračovanie, Hodnota / charakteristika: hlboko mrazené morčacie rezne ktoré sa nepretržite uchovávajú pri teplote najviac -18 °C; Technické vlastnosti: pokračovanie, Hodnota / charakteristika: v rámci tolerancií stanovených v smernici Rady 89/108/EHS; Technické vlastnosti: pokračovanie, Hodnota / charakteristika: obsah vody: maximálne 5%, trieda A; Technické vlastnosti: kurča mrazené, Hodnota / charakteristika: kalibrované 1,20 kg, s kosťou a kožou, bez drobov, trieda A; Technické vlastnosti: kuracia pečeň 500 g, Hodnota / charakteristika: hlboko mrazená, trieda A; Technické vlastnosti: Kuracia roláda, Hodnota / charakteristika: polotovar, plnená šunkou, neobalovaná, hlboko mrazená,; Technické vlastnosti: kačacie prsia, Hodnota / charakteristika: polovica prs,alebo celé prsia bez hrudnej kosti, rebier, vidlicovej kosti, s kožou,; Technické vlastnosti: pokračovanie, Hodnota / charakteristika: nesmú byť solené, nesmú byť glazované,; Technické vlastnosti: pokračovanie, Hodnota / charakteristika: hlboko mrazené kačacie prsia ktoré sa nepretržite uchovávajú pri teplote najviac -18 °C; Technické vlastnosti: pokračovanie, Hodnota / charakteristika: v rámci tolerancií stanovených v smernici Rady 89/108/EHS; Technické vlastnosti: pokračovanie, Hodnota / charakteristika: obsah vody: maximálne 5%, trieda A; Technické vlastnosti: kačacie stehná, Hodnota / charakteristika: celé s kosťou a kožou zmrazené, trieda A; Technické vlastnosti: pokračovanie, Hodnota / charakteristika: kačacie stehná ktoré sa nepretržite uchovávajú pri teplote najviac -18 °C; Technické vlastnosti: pokračovanie, Hodnota / charakteristika: v rámci tolerancií stanovených v smernici Rady 89/108/EHS; Technické vlastnosti: čerstvé slepačie vajcia "L", Hodnota / charakteristika: veľkosť "L"; Technické vlastnosti: pokračovanie, Hodnota / charakteristika: trieda A; Technické vlastnosti: pokračovanie, Hodnota / charakteristika: minimálna trvanlivosť 21 dní; Technické vlastnosti: pokračovanie, Hodnota / charakteristika: suchá, čistá a neporušená škrupina, čisté bielko, žĺtko, primeraná vôňa a konzistencia

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: brokolica mrazená vážená- ružičky, Jednotka: kg, Minimum: 55, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: bryndzové pirohy ( mrazený polotovar), Jednotka: kg, Minimum: 70, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: hranolky zemiakové mrazené, Jednotka: kg, Minimum: 7, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: hrach mrazený 350g, Jednotka: ks, Minimum: 30, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: hríb hnedý ( mrazené plátky), Jednotka: kg, Minimum: 13, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: karfiol mrazený vážený ( na obaľovanie)-ružičky, Jednotka: kg, Minimum: 70, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: losos filet s kožou, Jednotka: kg, Minimum: 35, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: krokety zemiakové ( mrazený polotovar), Jednotka: kg, Minimum: 7, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: filé porcované z aljašskej tresky, 150g, neglazované, Jednotka: ks, Minimum: 730, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: špenát mrazený 0,45kg, Jednotka: ks, Minimum: 170, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: treska v majonéze 0,14 kg balenie, na priamu konzumáciu, Jednotka: ks, Minimum: 200, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: vlašský šalát , lahôdkársky výrobok s mäkkým mäsovým výrobkom a zeleninou, 0,14 kg balenie, na priamu konzumáciu, Jednotka: ks, Minimum: 200, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: tvarohové knedličky jahoda ( mrazený polotovar), Jednotka: kg, Minimum: 50, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: polievková zeleninová zmes mrazená, 0,35 kg, Jednotka: ks, Minimum: 170, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: zemiakové šúlance ( mrazený polotovar), Jednotka: kg, Minimum: 55, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: kuracie rezne hlbokomrazené, Jednotka: kg, Minimum: 170, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: kuracie stehná hlbokomrazené, Jednotka: kg, Minimum: 150, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: morčacie rezne hlbokomrazené, Jednotka: kg, Minimum: 80, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: kurča mrazené kalibrované 1,20 kg, Jednotka: kg, Minimum: 55, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: kuracia pečeň, Jednotka: kg, Minimum: 30, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: kuracia roláda, Jednotka: kg, Minimum: 40, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: kačacie prsia, Jednotka: kg, Minimum: 30, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: kačacie stehná, Jednotka: kg, Minimum: 35, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: čerstvé vajcia"L", Jednotka: ks, Minimum: 4 570, Maximum: , Presná hodnota:

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
MABONEX SLOVAKIA spol. s r.o. 2 5 616,67 20% EUR 22. August 2022 341689

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.