Obstarávanie

Farby


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo obrany Slovenskej republiky - Akvizičná agentúra
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 900,00
Konečná suma(Bez DPH):
1 250,00
Zaplatené:
65.78%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
24200000-6
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
ks
Množstvo:
117.0000
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Dvojzložková epoxidová základná farba s obsahom antikorozneho pigmentu určená pre základné nátery ocelových a iných kovových povrchov,pre základné nátery iných povrchov (drevo, silikátové povrchy, niektoré plastické hmoty apod.). Farva vytvára dokonalu přilnavu vrstvu s antikoroznou ochranou povrchu je mozne ju použit ako mezivrstvu (podkladový nátěr)., Hodnota / charakteristika: k položke č. 1); Technické vlastnosti: Riedidlo S 6300 epoxidové, 1 BAL = 9L, Hodnota / charakteristika: k položke č. 2); Technické vlastnosti: Email epoxidový dvojzložkovýEmail je určený k vrchným lesklým náterom dreva, kovu, niektorých plastov apod. Preschnutý náter odoláva vlhkosti, rôznym chemikáliam (hlavne alkáliám) olejom, pohonným hmotám a radu rozpúšťadiel. Odoláva teplotám do 120°C. Vplyvom poveternostných účinkov má náter sklon ku kriedovateniu a strate lesku. Náter sa môže brúsiť a leštiť pastou, polišom. Email S2321 EPOLEX (odtieň biely 1000, odtieň šedý 1010 a odtieň zelený RAL 6002) bol schválený pre nátery povrchov potravinárskych zariadení, ktoré prichádzajú do styku s potravinami., Hodnota / charakteristika: k položke č. 3); Technické vlastnosti: Špeciálna prísada do náterových hmôt zlepšuje protišmykové vlastnosti natieraných povrchov.Prípravok vytvára ľahko zdrsnený povrch, ktorý znižuje riziko pošmyknutia, zvyšuje mechanickú pružnosť podkladu a Non-Slip eliminuje hluk z pneumatík pri parkovaní vozidiel.Je vhodný pre vonkajšie i vnútorné použitie - garáže, dielne, sklady, parkovacie stany, chodníky, bazény, pivnice, schodištia, balkóny či terasy., Hodnota / charakteristika: k položke č. 4); Technické vlastnosti: Farba v spreji 400ml Celerol 96212 Khaki matt 96212 650N, Hodnota / charakteristika: k položke č. 5); Technické vlastnosti: Hammerite ULTIMA RAL 7016 antracitová matná 0,75 l. Vlastnosti produktu: použiteľný na všetky druhy kovov (železo, zinok, hliník, pozink, meď-u medi odporúčame vhodný základ na zaistenie 100% funkčnosti náteru), aplikácia je možná priamo na hrdzu, 3v1 - základná, spojivové aj vrchná vrstva v jednom, vodou riediteľný, vysoké krytie už v prvej vrstve, extrémna ochrana proti nepriaznivým vplyvom počasia a proti UV žiareniu, jednoduché nanášanie, rýchle schnutie - dve vrstvy počas jedného dňa, ochrana až po dobu 12 rokov, vhodný pre použitie v interiéri a exteriéri. Teoretická výdatnosť: 7,5m2/l, Hodnota / charakteristika: k položke č. 6)

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: EPOXID Sinepox S 2300 zaklad+tvrdidlo 1,18kg biela alebo ekvivalent, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Riedidlo S 6300 epoxidové, Jednotka: bal, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: EPOXID Epolex email profi S2321 biely s tužidlom 0,94 kg alebo ekvivalent, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Protišmyková prísada do farieb na podlahu, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 4; Technické vlastnosti: Farba v spreji Celerol 96212 Khaki matt, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 18; Technické vlastnosti: Hammerite ULTIMA RAL 7016 antracitová matná 0,75 l alebo ekvivalent, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
Lucia Rošková R-interiér 2 1 500,00 20% EUR 21. Jún 2022 346420

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.