Dodávka mäsa a mäsových výrobkov pre kuchyňu spoločného stravovania
Technické vlastnosti: Veľkosť balenia chladených výrobkov, Hodnota / charakteristika: Spravidla do 3 kg, väčšie len po vzásomnej dohode.; Technické vlastnosti: Veľkosť balenia mrazeného mäsa, Hodnota / charakteristika: Spravidla do 2 kg, väčšie len po vzásomnej dohode.; Technické vlastnosti: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, bez krvných podliatín a zbavené prebytočného tuku, Hodnota / charakteristika: Mäso a mäsové výrobky; Technické vlastnosti: obsah soli pri mäkkých mäsových výrobkoch musí byť nižší ako 2,5 g/ 100 g výrobku a pri trvanlivých mäsových výrobkoch menej ako 4,0 g/ 100 g výrobku, Hodnota / charakteristika: Mäsové výrobky; Technické vlastnosti: musia byť v chladenom nie v mrazenom stave; čerstvé, chladené, kvalitné, začistené, bez franforcov mäsa, bez trhlín, bez krvných zrazenín, zbavené prebytočného tuku, povrch bez cudzích častí a nečistôt, bez nástreku; požadujeme, aby sa nevyskytovali známky pozamrznutí, resp. zmrazení; požadujeme, aby tovar nebol krehčený (napichovaný, masírovaný) aby bol bez akýchkoľvek nástrekov vody či iných látok, bez obsahu prídavných látok, soli a iných neželaných zložiek (antibiotiká a pod.); musí byť preukázaný pôvod mäsa v súlade so VZPP, Hodnota / charakteristika: Mäso; Technické vlastnosti: mäso z býka, bez kosti, bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, zbavená orezu, tvrdých šliach, chrupaviek, krvných podliatín, prebytočného tuku, Hodnota / charakteristika: Hovädzie mäso čerstvé z býka; Technické vlastnosti: bravčové mäso bez kože , bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, zbavená chrupaviek a prebytočného tuku, bez krvných podliatin, Hodnota / charakteristika: Bravčové mäso čerstvé; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, produkty a výrobky vysokej kvality so zatriedením a rozlišovaním podľa podmienok I. triedy kvality, Hodnota / charakteristika: v zmysle Potravinového kódexu; Technické vlastnosti: hovädzie stehno bez kosti špeciálne upravené, ktorým je vykostené stehno, rozdelené po blanách na jednotlivé šály, (vrchný šál ,spodný šál s valcom alebo bez valca, valec, predstehno a kvetová špička), ktorých povrch je upravený až na povrchovú blanu svalov, bez loja, s oddeleným korbáčikom a plátkom vrchného šálu, bez mäkkých šliach a franforcov mäsa, Hodnota / charakteristika: Hovädzie zadné zo stehna bez kosti kuchynská úprava - býk; Technické vlastnosti: musí byť bez loja a pozdĺžnej šľachy, jej tenší koniec musí byť priečne zarezaný tak, aby bol najmenej 1 cm vysoký, Hodnota / charakteristika: Hovädzia falošná sviečkovica - býk; Technické vlastnosti: z mladých býčkov, chladené bez kosti, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, voľné, Hodnota / charakteristika: Hov .roštenka - býk; Technické vlastnosti: je bravčové mäso špeciálne upravené, ktorým je vykostené bravčové stehno bez kolienka. Stehno sa musí po blane rozdeliť na jednotlivé šály (vrchný šál a sodný šál), orech a kvetovú špičku. Jednotlivé časti stehna musia byť bez povrchového tuku a medzisvalového tuku, väzivového tkaniva, povrchových blán a šliach, pričom z vrchného šálu sa musí odrezať plátok a zo spodného šálu oddeliť korbáčik, Hodnota / charakteristika: Bravčové stehno bez kosti, kuchynská úprava; Technické vlastnosti: časť jatočne opracovaného tela bez krvavého orezu; hrudná špička musí byť dostatočne prikrytá mäsom, bradavky odrezané, bok musí byť bez opony a zvyškov plstného tuku, Hodnota / charakteristika: Bravčový bôčik s kosťou; Technické vlastnosti: špeciálne upravené, ktorým je vykostené karé, z povrchu ktorého sa musí odstrániť tuk až na svalovinu, pričom mäsové časti boku sa musia oddeliť a franforce mäsa odrezať, Hodnota / charakteristika: Bravčové karé bez kosti; Technické vlastnosti: špeciálne upravená, ktorou je vykostená krkovička, z ktorej sa musí odstrániť lopatková chrupavka a svalovina nad chrupavkou, pričom povrchové krytie tuku sa musí upraviť až na svalovinu a franforce mäsa odrezať, Hodnota / charakteristika: Bravčová krkovička vykostená; Technické vlastnosti: bez kolienka a bez kože, ktorým je časť jatočne opracovaného tela dobre vykostená, bez hlbokých zárezov do mäsa, bez kože a bez kĺbových puzdier, pričom tukové pokrytie môže byť najviac do hrúbky 1 cm, Hodnota / charakteristika: Bravčové plece bez kosti, KU; Technické vlastnosti: škvarená, Hodnota / charakteristika: Bravčová masť; Technické vlastnosti: bravčové mäso, hovädzie mäso. Povrchový vzhľad a farba – párky v celofánovom čreve, oddeľované pretáčaním, farba svetlohnedá, povrch hladký alebo mierne vrásčitý, nedeformovaný. Vzhľad a farba nákroja – na reze výrobok homogénny, ružovo červenej farby, ojedinelý výskyt drobných kolagénnych častíc a vzduchových dutiniek prípustný. Konzistencia – pevná, súdržná. Vôňa – po čerstvej údenine. Chuť – primerane slaná, na skuse výrobok šťavnatý, Hodnota / charakteristika: Špekačky, Spišské párky, Bratislavské párky, Obyčajné párky; Technické vlastnosti: bravčové mäso, hovädzie mäso. Povrchový vzhľad a farba výrobku je podľa typu použitých obalov. Vzhľad a farba nákroja – farba mäsovoružová, podiel vložky na nákroji výrobku prevažuje, prevažná časť vložky o veľkosti nad 2 cm2 , drobné vzduchové dutiny a drobné kolagénne častice v spojke prípustné. Konzistencia – pevná, súdržná. Vôňa – príjemná mäsová. Chuť – primerane slaná a korenená, Hodnota / charakteristika: Šunková saláma; Technické vlastnosti: bravčové mäso. Povrchový vzhľad a farba – výrobok v bravčovom čreve, zlatohnedej až tmavohnedej farby, povrch nerovný, pod obalom znateľné zrnenie. Vzhľad a farba nákroja – na reze výrobok ružovohnedej farby po mäse a použitej paprike, nepravidelná mozaika chudých a tučných zŕn do 10 mm, podiel chudých zŕn asi 35 %, drobné vzduchové dutinky a kolagénne častice prípustné. Konzistencia – súdržná, tuhšia, na dotyk povrch zrnitý. Vôňa – po čerstvej údenine. Chuť – výrazne korenená a mierne pálivá, po ohriatí výrobok na skuse šťavnatý, Hodnota / charakteristika: Bravčová klobása; Technické vlastnosti: bravčové mäso, hovädzie mäso. Povrchový vzhľad a farba – farba tmavohnedo červená s presvitajúcim zrnením, povrch vrásčitý. Vzhľad a farba nákroja – rez lesklý, svetloružovočervenej farby, zrnenie do 4 mm, mienre vzduchové dutinka a mierny výskyt drobných kolagénnych častíc prípustný, na okraji prípustný tmavší odtieň. Konzistencia – pevná, súdržná. Vôňa – aromatická po údení. Chuť – po koreninách, na skuse výrobok krehký, Hodnota / charakteristika: Vysočina saláma, Nitran saláma; Technické vlastnosti: výrobok má zlatohnedú farbu, bez hlbokých zárezov, upravený úhľadne do obdĺžnika. Konzistencia je primerane tuhá, na skuse krehká. Vzhľad v nákroji je úhľadne upravený s kožou, šírka 8 – 10 cm, dĺžka 30 – 35 cm, výška min. 2,5 cm, tukové väzivo primerane prerastené svalovinou. Vôňa je príjemná po údení. Chuť je primerane slaná bez vedľajších príchutí, príjemná po údení a použitej surovine, Hodnota / charakteristika: Oravská údená slanina; Technické vlastnosti: výrobok nepravidelného tvaru daný charakterom suroviny. Na povrchu výrobok hnedej farby. Konzistencia primerane pevná, tuk mäkký, na sksue výrobok krehký, šťavnatý, chudá svalovina vláknitá. Vzhľad v náreze u vychladeného výrobku typický obrazec bravčového stehna, svalovina mäsovo červenej farby. Výrobok šťavnatý v reze. Tuk na povrchu do 0,5 cm, Hodnota / charakteristika: Údená krkovička bez kosti; Technické vlastnosti: výrobok nepravidelného tvaru daný charakterom suroviny. Na povrchu výrobok hnedej farby. Konzistencia primerane pevná, na skuse výrobok krehký, šťavnatý, chudá svalovina vláknitá. Vzhľad v náreze u vychladeného výrobku typický obrazec bravčového stehna, svalovina mäsovo červenej farby. Výrobok šťavnatý na reze. Tuk na povrchu do 0,5 cm, Hodnota / charakteristika: Údené stehno bez kosti; Technické vlastnosti: Vychladené a chladené hovädzie a bravčové mäso a mäsové výrobky z prevádzkarní, ktoré zaobchádzajú, pripravujú alebo produkujú na trh produkty živočíšneho pôvodu, Hodnota / charakteristika: podľa požiadaviek v nariadení (ES) č. 853/2004, schválené podľa čl. 31 ods. 2 nariadenia (ES) č. 882/2004 a čl. 3 nariadenia (ES) č. 854/2004 a sú registrované podľa zákona č. 39/2007 Z. z.; Technické vlastnosti: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, Hodnota / charakteristika: hovädzie, bravčové mäso a výrobky z mäsa; Technické vlastnosti: bez krvných podliatin a zbavené prebytočného tuku, bez výskytu viditeľných zlomenín, Hodnota / charakteristika: hovädzie, bravčové mäso a výrobky z mäsa; Technické vlastnosti: Položky ozančené ako ZMRÁZENÉ môžu byť dodané v chladenom stave., Hodnota / charakteristika: po vzájomnej dohode pri obedananí. Len vo výnimočnýh prípadoch ako sú nepredpokladané navýšenie počtu stravníkou a potreba doobjednania atď; Technické vlastnosti: všetky produkty, Hodnota / charakteristika: čerstvé, kvalitné, Kategórie "A" resp "1. triedy"; Technické vlastnosti: mäso, produkty a výrobky vysokej kvality so zatriedením a rozlišovaním podľa podmienok I. triedy kvality (resp. A triedy), Hodnota / charakteristika: v zmysle Potravinového kódexu, musia spĺňať požiadavky Výnosu Ministerstva pôdohospodárstva SR a ministerstva zdravotníctva SR zo 17. apríla 2002 č. 811/1/2002-100 a Výnosu č. 1895/2004-100
Technické vlastnosti: Hovädzie zadné zo stehna bez kosti kuchynská úprava-býk, MRAZENÉ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 14,5; Technické vlastnosti: Hovädzia falošná sviečkovica - býk, MRAZENÉ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 13,5; Technické vlastnosti: Hovädzia roštenka - býk MRAZENÉ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 14; Technické vlastnosti: Hovädzia sviečková -býk MRAZENÉ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5,5; Technické vlastnosti: Hovädzí močing -býk MRAZENÉ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: Hovädzie rebrá -býk MRAZENÉ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12,5; Technické vlastnosti: Bravčova sviečková MRAZENÉ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 7,5; Technické vlastnosti: Bravčové stehno bez kosti, kuchynská úprava MRAZENÉ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10,5; Technické vlastnosti: Bravčový bôčik s kosťou MRAZENÉ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 7,5; Technické vlastnosti: Bravčové karé bez kosti MRAZENÉ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 8,5; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička vykostená MRAZENÉ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 11; Technické vlastnosti: Bravčové plece bez kosti MRAZENÉ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 9,5; Technické vlastnosti: Brav. rebro na gril MRAZENÉ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12; Technické vlastnosti: Brav. Koleno zadné MRAZENÉ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 9,5; Technické vlastnosti: Bravčová masť, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 7,5; Technické vlastnosti: Špekačky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 7,5; Technické vlastnosti: Spišské párky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 7,5; Technické vlastnosti: Bratislavské párky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Obyčajné párky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Šunková saláma, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 6; Technické vlastnosti: Šunka s obsahom mäsa viac ako 90%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 6,5; Technické vlastnosti: Bravčová klobása, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12; Technické vlastnosti: Grill klobása, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5,5; Technické vlastnosti: Vysočina saláma, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 6; Technické vlastnosti: Nitran saláma, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 6; Technické vlastnosti: Oravská údená slanina, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 7,5; Technické vlastnosti: Údená krkovička bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 7,5; Technické vlastnosti: Údené stehno bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 7,5; Technické vlastnosti: Údené rebrá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 7,5
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Jakub Ilavský, s. r. o. | 2 | 1 560,00 | 20% | EUR | 19. Január 2023 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.