Dodávka zemiakov do kuchyne.
Technické vlastnosti: Množstvá potravín sú určené podľa súčasného počtu stravníkov a nie sú záväzné, nakoľko sa ich počet počas zmluvného vzťahu môže zmeniť. Na základe toho môže verejný obstarávateľ množstvá upraviť podľa aktuálnych stavov., Hodnota / charakteristika: Zvýšenie alebo zníženie objemu zákazky je prípustné.; Technické vlastnosti: Množstvá jednotlivých druhov potravín sú orientačné., Hodnota / charakteristika: Dodávka tovaru bude realizovaná počas trvania zmluvného vzťahu na základe objednávok.; Technické vlastnosti: Zemiaky konzumné, skoré, neskoré,1.trieda. Zemiaky varného typu A,B so žltou alebo bielou dužinou, zemiaky musia byť celé,bez chýbajúcich častí, bez známok poškodenia, vzhľad zemiakov musí zodpovedať odrode. Zemiaky musia byť zdravé, bez zjavných vykazujúcich chýb na povrchu alebo dužine, čisté bez viditeľného znečistenia cudzími látkami na povrchu, okrem kúskov prilepenej zeminy, pevné( podľa odrody). Pri dodaní objednávateľovi nesmú byť naklíčené, (maximálna prípustná vyklíčenosť do 5mm), musia byť bez nadmernej povrchovej vlhkosti, nezamrznuté a musia byť bez cudzieho pachu a chuti., Hodnota / charakteristika: Požadujeme balenia po 25kg.
Technické vlastnosti: Zemiaky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3000
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Ing. Lazhar Hassounna – Halimex | 1 | 1 649,90 | 10% | EUR | 19. Január 2023 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.