Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, bez krvných podliatín a zbavené prebytočného tuku; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: obsah soli pri mäkkých mäsových výrobkoch musí byť nižší ako 2,5 g/ 100 g výrobku a pri trvanlivých mäsových výrobkoch menej ako 4,0 g/ 100 g výrobku; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: čerstvé, nie mrazené ani rozmrazené mäso, bez prívlastkov krehčené, šťavnaté, solené, mäsový prípravok
Technické vlastnosti: 1. Bravčové plece chladené, bez kosti, bez kože, bez mastných častí, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 325, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Bravčové plece orech, chladené chladené, bez kosti, kuchynská úprava, , voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Bravčová krkovica, chladené, bez kože,, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 75, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Bravčová krkovička, chladené, bez kože, kuchynská úprava, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Bravčové stehno, chladené, bez kosti, bez kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, kuchynská úprava, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Bravčové karé, chladené, bez kosti, bez mastných šliach, bledoružovej farby, kuchynská úprava, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Hovädzie mäso predné - krk, bez kože, chladené, čerstvá, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 15, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Hovädzie mäso zadné - falošná sviečkovica z býka, chladené, čerstvá, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Hovädzie mäso predné - býk, bez kože, kuchynská úprava, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Hovädzie mäso zadné, bez kože, čerstvá, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Bravčová krkovička údená, bez kože, min. podiel mäsa 98%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Kuracie prsia, chladené, bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, opracované, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Bravčová masť voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Slanina údená, bez kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 35, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Mäkký mäsový výrobok /klobása/, minim.podiel brav.mäsa 80%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Mäkký väsový výrobok /párky/, minim.podiel brav.a hov.mäsa 71%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Údená bravčová klobása domáca, minim.podiel brav.mäsa 90%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Dusená bravčová šunka výberová, minim.podiel brav.mäsa 90%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Dusená bravčová šunka, minim.podiel brav.mäsa 70%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Dusená bravčová šunka, minim.podiel brav.mäsa 80%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Saláma mäkká jemná bez separátov, minim. podiel brav.mäsa 50%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 22. Saláma trvanlivá tepelne opracovaná,, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 23. Tepelne opracované solené údené dekorované mäso, vakuovo balené, minim.podiel brav.mäsa 75%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 75, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
MASO J+L, s.r.o. | 4 | 0,00 | 0% | EUR | 14. Júl 2022 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.