Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: kvalita čerstvosti mäsa nesmie javiť znaky: po rozmrazení alebo zmrazení, obsahovať pridanú vodu, mastné, krvavé časti, cudzieho zápachu, neprirodzenej farby, napichovania do svaloviny; Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: dodávať v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej na dodacom liste, faktúre alebo na obale mäsa neuplynula viac ako 1/3; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: nesmú obsahovať konzervačné látky, zahusťovadlá viažuce na seba vodu, múku, škrob, ktoré pri procese výroby mäsových výrobkov nie sú schválené Štátnou potravinovou a veterinárnou správou SR; Technické vlastnosti: Mäso hovädzie, Hodnota / charakteristika: pri dodávke hovädzieho mäsa na dodacom liste (obale) okrem povinných údajov musí byť označenie referenčným číslom a údajom o krajine, kde bolo zviera narodené, chované a zabité na deklarovanom bitúnku; Technické vlastnosti: Mäso bravčové, kuracie a morčacie, Hodnota / charakteristika: pôvod mäsa - pri dodávke mäsa na dodacom liste (obale) okrem povinných údajov musí byť označenie kódom dodávky a údajom o krajine, kde bolo zviera chované a zabité na deklarovanom bitúnku
Technické vlastnosti: 1. Bravčové karé, kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných šliach, bledoružovej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 280, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Bravčová krkovička, kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných šliach, bledoružovej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 120, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Bravčové pliecko, bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 950, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Bravčové pliecko , bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, kuchynská úprava, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Bravčové stehno, bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledoružovej farby, orech, kuchynská úprava, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 900, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Bravčové stehno, bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledoružovej farby, orech, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 350, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Hovädzie zadné, z býka, bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk, kuchynská úprava, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Hovädzie zadné, z býka, bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Hovädzí roštenec z býka, kuchynská úprava bez kostí, bez mastných častí, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Hovädzie plece z býka, kuchynská úprava bez kostí, bez mastných častí, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Danielí močing, mäso z diviny - daniela, kuchynská úprava, červené, s nízkym obsahom tuku, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Danielia lopatka, bez kosti, mäso z diviny - daniela, kuchynská úprava, tmavočervené až červenohnedé, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Danielie stehno bez kosti, mäso z diviny - daniela, kuchynská úprava, červené, s nízkym obsahom tuku, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Teľacie stehno orech, bez kosti, bez kože, bez mastných časti, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15.. Bravčová masť, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Bravčová pečeň, bez kosti, kože, bledoružovej farby, chladená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Klobása bravčová čerstvá, údená, podiel mäsa min. 80%, obsah soli nižší ako 4,0g/100g výrobku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Klobása domáca gazdovská čerstvá, údená, podiel mäsa min. 96%, obsah soli nižší ako 4,0g/100g výrobku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Kosti hovädzie, riedke, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Kosti hovädzie, špikové, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Párková klobása, čerstvý podiel masa 80%, bezlepková, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 22. Párky bratislavské, bravčové mäso min. 63%, hovädzie mäso min. 10%, bravčová slanina 2%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 23. Párky debrecínske, bravčové mäso min 40%, hovädzie mäso min 26%, bravčová slanina 2%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 24. Párky viedenské, čerstvý podiel masa 80%, bezlepkové, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 25. Prešovský kabanos čerstvý, min 55 % brav. mäso, hyd. mäso min 15%, slanina min 15 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 26. Saláma dietna, bravčové mäso 70%, bravčová slanina a kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 27. Saláma suchá, malokarpatská, celá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 5, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 28. Saláma suchá, malokarpatská krájaná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 29. Slanina oravská, bravčový bok s kožou 92%, prídavné latky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 30. Slanina údená, bez kože, bravčová, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 31. Šunka dusená čerstvá, podiel mäsa min. 80%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 32. Šunka dusená krájaná, čerstvá, podiel mäsa min. 80%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
MASO J+L, s.r.o. | 3 | 0,00 | 0% | EUR | 1. Marec 2024 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.