Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: voľné, čerstvé, opracované, chladené a vákuovo nebalené; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: kvalita čerstvosti mäsa nesmie javiť znaky: po rozmrazeníalebo zmrazení, obsahovať pridanú vodu, mastné krvavéčasti, cudzieho zápachu, neprirodzenej farby, napichovaniado svaloviny; Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: dodávať v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej na dodacom liste, faktúre alebo na obale mäsa neuplynula viac ako 1/3; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: nesmú obsahovať konzervačné látky, zahusťovadlá viažúce na seba vodu, múku, škrob, ktoré pri procese výroby mäsových výrobkov nie sú schválené Štátnou potravinovou a veterinárnou správou SR; Technické vlastnosti: Mäso hovädzie, Hodnota / charakteristika: obsah soli pri mäkkých mäsových výrobkoch musí byť nižší ako 2,5 g/ 100 g výrobku a pri trvanlivých mäsových výrobkoch menej ako 4,0 g/ 100 g výrobku; Technické vlastnosti: Mäso bravčové, kuracie a morčacie, Hodnota / charakteristika: pôvod mäsa - pri dodávke mäsa na dodacom liste (obale) okrem povinných údajov musí byť označenie kódom dodávky a údajom o krajine, kde bolo zviera chované a zabité na deklarovanom bitúnku
Technické vlastnosti: 1. Bravčové karé, kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných šliach, bledoružovej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 441, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Bravčové pliecko, kuchynská úprava, chladené bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 600, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Bravčové stehno , chladené bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledoružovej farby, orech, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1040, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Bravčová sviečková panenka, kuchynská úprava, chladené bez kosti, bez kože, jemná, bez mastných častí, bledoružovej farby, orech, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Hovädzie zadné, býk, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 900, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Hovädzí roštenec , býk, bez kostí, bez mastných častí, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, chladené, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 115, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Hovädzia falošná sviečková, z pleca, kuchynská úprava, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných častí, bledočervenej farby, biely tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Hovädzia falošná sviečková, zo stehna, kuchynská úprava, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných častí, bledočervenej farby, biely tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Teľacie stehno, orech, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných časti, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Teľacie karé, kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných šliach, bledoružovej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Kuracie stehná, chladené, kalibrované 180g, 200g, 220g, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 380, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Kurča, chladené, bledoružovej farby, bez drobkov, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Morčacie prsia, chladené bez kostí, bez kože, opracované, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 160, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Kuracie prsia, chladené bez kosti, bež kože, bledoružovej farby, opracované, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 960, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Daniel stehno, bez kostí, bez kože, chladené, vákuovo balené, samičie mäso, mladšie, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Daniel chrbát/karé, bez kostí, bez kože, chladené, vákuovo balené, samičie mäso, mladšie, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Kačacie prsia, chladené bez kosti, bledoružovej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 145, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Párky, čerstvý podiel masa 80%, bezlepková, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 39, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Saláma mäkká, bravčové mäso min 40 %, hovädzie mäso min 26 %, bravčová slanina min 2 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 5, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Suchá saláma, bravčové mäso min 66%,hovädzie mäso min 5%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Šunka originál, čerstvá, podiel mäsa min. 92%, podľa potreby aj nakrájať na tenké plátky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 22. Slanina, bravčová, údená, bez kože, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 23. Klobása bravčová, čerstvá, údená, podiel mäsa min. 80%, obsah soli nižší ako 4,0g/100g výrobku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
MASO J+L, s.r.o. | 5 | 0,00 | 0% | EUR | 25. Január 2024 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.