Obstarávanie

Kit na izoláciu RNA, žiletky pre veľmi tenké rezy, 10 ml pipety, DNA rebrík


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzita Komenského v Bratislave, Jesseniova lekárska fakulta Martin
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 127,00
Konečná suma(Bez DPH):
939,16
Zaplatené:
83.33%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
33694000-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
Kompletný predmet zákazky
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena bez DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Kit bude použitý na izoláciu RNA z mozgových oblastí myší, v ktorých bude následne sledovaná zmena expresie vybraných génov pomocou PCR. Súčasťou zákazy je aj ďalší spotrebný materiál súvisiaci s izoláciou RNA z mozgových oblastí ako žiletky na krájanie mozgov kryomikrotomom a DNA rebrík na overenie veľkosti DNA fragmentov po PCR.; 1. Kit na izoláciu RNA; FFPE NA Izolačný kit od renomovaného výrobcu, ako Raybiotech (alebo ekvivalent). Kit musí poskytovať rýchlejšie, čistejšie a jednoduchšie čistenie. Vysokú priepustnosť celkovej RNA a DNA z FFPE vzoriek. Pracovný postup magnetických partikul umožňuje vysokú priepustnosť, rozsah a rýchlosť, s výťažkom a čistotou porovnateľné s jeho predchodcom. Možnosť spracovania ručne alebo automaticky. Kit obsahuje všetky chemikálie potrebné na spracovanie 96 vzoriek. Trvanie analýzy max. 180 minút. Vhodný pre FFPE a pevné vzorky. ; Následne použiteľný RTPCR, PCR, NB, qPCR, mRNA analýza, nextgen. Formát: 96 jamkami, vhodný na 96 prepisov.; 2. Žiletky pre veľmi tenké rezy; rutine používané žiletky vhodné do kryomikrotómu, od renomovaného svetového výrobcu Leica (alebo ekvivalent). Musia byť kompatibilné so zariadením, používaným v našich laboratórnych podmienkach. Požadujeme žiletky o rozmeroch dĺžka 80mm, výška 8mm, uhol ostria 35ᵒ. S vlastnosťami vhodnými pre diagnostické laboratória, ktoré nám zaručujú prémiovú kvalitu výrobku. ; Žiletky musia byť určené na krájanie veľmi tenkých rezov. Majú mať vlastnosti ako: nízkoprofilové, prémiová konzistencia ostria – tzv. ostrie k ostriu, predĺžený tvar ostria, úprava s hranou až ku kraju. Požadujeme balenia 50ks. Balenie musí byť bezpečnostné a musí mať možnosť bezdotykového vkladania a vyberania žiletiek.; 3. DNA ladder; DNA rebrík o veľkosti 1kb. Požadujeme od firmy Solis z dôvodu náväznosti na experimenty (alebo ekvivalent). Je vhodný na stanovenie veľkosti fragmentov DNA na gélu. Musí byť formulovaný tak, aby bežal presne a poskytoval ostré bandy. Obsahuje dve farbivá: brómfenolovu modrú a xylen cyanole, ktoré slúžia ako vizuálna pomôcka na sledovanie pokroku migrácie počas elektroforézy na agarozóvom gély. 1 kb DNA rebrík obsahuje 13 samostatných fragmentov DNA v rozmedzí od 300 bp do 10000 bp. Prepravná teplota má byť RT. Balenie 50 µg, koncentrácia 0.1 µg/ul.; 4. 10 ml pipety; 10ml serologické pipety od renomovaného výrobcu Corning (alebo ekvivalent). Pipety musia spĺňať uvedené špecifikácia. Farebné kódovanie na obale umožňuje ľahkú identifikáciu veľkosti. Papier / plastový obal umožňuje úplnú priehľadnosť. Musia mať po dĺžke farebne odlíšený zväčšovací pruh pre ľahšie prehliadanie menisku (oranžový). Sterilné, jednotlivo balené a certifikované nonpyrogenic a DNase- / RNase free. ; Presnosť má byť v rozsahu ± 2% pri maximálnom objeme. Balenie: 50 ks v belení, 200 ks v krabici. Graduácia 0.1 ml, negatívna graduácia 3ml. Dĺžka cca 344mm.

Technická špecifikácia textová

Technická špecifikácia číselná

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
BARIA s.r.o. 1 1 127,00 20% EUR 23. Jún 2016 112394

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.