Technické vlastnosti: K položkám č. 8 - č. 15, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: ochucovadlá použité vo všetkých výrobkoch:, Hodnota / charakteristika: zmes prírodných korenín; Technické vlastnosti: mäsová zložka:, Hodnota / charakteristika: do mäsovej zložky sa nezapočítavajú kože, slanina; Technické vlastnosti: trvanlivosť:, Hodnota / charakteristika: min. 15 dní od dodania tovaru; Technické vlastnosti: K položkám č. 1 - č. 15, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: dodávaný tovar musí spĺňať požiadavky na kvalitu tovaru, obaly a označenie určené príslušnými právnymi predpismi:, Hodnota / charakteristika: z. č. 152/1995 Z.z. o potravinách v znení neskorších predpisov a podľa Vyhlášky Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR č. 243/2015 o požiadavkách na označovanie potravín v z.n.p.; Technické vlastnosti: dodávaný tovar musí spĺňať požiadavky na kvalitu tovaru, obaly a označenie určené príslušnými právnymi predpismi:, Hodnota / charakteristika: Výnos Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR a Ministerstva zdravotníctva SR z 18. augusta 2005 č. 1895/2004-100, ktorým sa vydáva V. hlava tretej časti PK SR upravujúca mäsové výrobky
Technické vlastnosti: 1) Kuracie stehná - celé s kosťou a s kožou, kalibrované, hlboko mrazené, trieda A, nepretržite uchovávané pri teplote najviac -18°C, v rámci tolerancií stanovených v smernici Rady 89/108/EHS, balenie: 260 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2 000; Technické vlastnosti: 2) Kuracie stehná - celé s kosťou a s kožou, kalibrované, hlboko mrazené, trieda A, nepretržite uchovávané pri teplote najviac -18°C, v rámci tolerancií stanovených v smernici Rady 89/108/EHS, balenie: 240 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5 000; Technické vlastnosti: 3) Kuracie stehná horné - celé s kosťou a s kožou, kalibrované, hlboko mrazené, trieda A, nepretržite uchovávané pri teplote najviac -18°C, v rámci tolerancií stanovených v smernici Rady 89/108/EHS balenie: 175 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: 4) Kačacie stehná - celé s kosťou a s kožou, hlboko mrazené, trieda A, nepretržite uchovávané pri teplote najviac -18°C, v rámci tolerancií stanovených v smernici Rady 89/108/EHS , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1 000; Technické vlastnosti: 5) Kuracie stehná vykostené - celé bez kosti a kože, hlboko mrazené, trieda A, nepretržite uchovávané pri teplote najviac -18°C, v rámci tolerancií stanovených v smernici Rady 89/108/EHS, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: 6) Kuracie pečienky - mrazené, nepretržite uchovávané pri teplote najviac -18°C, v rámci tolerancií stanovených v smernici Rady 89/108/EHS, min. trvanlivosť 6 mesiacov od dátumu dodania, balenie: 500 - 1 000 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: 7) Kuracie krídla -hlboko mrazené, nepretržite uchovávané pri teplote najviac -18°C, v rámci tolerancií stanovených v smernici Rady 89/108/EHS, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: 8) Hydinové párky - mechanicky separované mäso min. 55 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1 000; Technické vlastnosti: 9) Hydinová saláma - mechanicky separované mäso min. 35 %, balenie: v celku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: 10) Hydinový nárez - min. 47 % mäsa, balenie: v celku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 600; Technické vlastnosti: 11) Hydinová tlačenka - min. 51 % kuracieho mäsa, balenie: v celku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 12) Hydinová šunka - min. 61 % mäsa, balenie: v celku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: 13) Hydinová sekaná - kuracie mechanicky separované mäso min. 49 %, balenie: v celku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: 14) Kuracia šunka - min. 63 % mäsa, balenie: v celku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 900; Technické vlastnosti: 15) Morčacia šunka - min. 50 % mäsa, balenie: v celku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 900
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Bidvest Slovakia s. r. o. | 4 | 31 583,33 | 20% | EUR | 2. December 2016 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.