Vyhlásené obstarávanie

Projekt LIFE12 NAT/SK/001137 BeeSandFish, Aktivita C.2, Ramenná sústava Veľkolélskeho ramena, Otvorenie ramena na vtoku 1, Obj. č. SVD G-N, 2-16.101 - Doplnok 1


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
VODOHOSPODÁRSKA VÝSTAVBA, ŠTÁTNY PODNIK
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
309 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
13. Október 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
25. Október 2021
Dátum otvárania ponúk:
25. Október 2021
Ponuka musí platiť do:
31. Júl 2022
Miesto otvárania ponúk:
Účasť na dištančnom otváraní ponúk bude umožnená všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku. Otváranie ponúk sa uskutoční bez fyzickej prítomnosti uchádzačov, dištančnou (on-line) formou prostredníctvom videokonferenčného hovoru nástrojom MS Teams. Bližšie informácie sú uvedené v bode 23 "Otváranie ponúk" súťažných podkladov, uverejnených v profile obstarávateľa.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Bližšie informácie sú uvedené v bode 23 "Otváranie ponúk" súťažných podkladov, uverejnených v profile obstarávateľa.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Projekt LIFE12 NAT/SK/001137 BeeSandFish, Aktivita C.2, Ramenná sústava Veľkolélskeho ramena, Otvorenie ramena na vtoku 1, Obj. č. SVD G-N, 2-16.101 - Doplnok 1

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác v rámci projektu "LIFE12 NAT/SK/001137 BEeSandFish, Aktivita C.2 Obnova vybraných ramenných systémov, ramenná sústava Veľkolélskeho ramena, Otvorenie ramena na vtoku 1, obj. č.: SVD G-N, 2-16.101. Doplnok 1 - Otvorenie ramena na vtoku a sprietočnenie ramena" (ďalej len Dielo).. Podrobná špecifikácia je uvedená vo Zväzku IV Opis predmetu zákazky súťažných podkladov a vo Zväzku III Zmluvné a obchodné podmienky súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. V súlade s ust. § 112 ods. 6 (druhá veta) zákona o verejnom obstarávaní obstarávateľ rozhodol, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk, a to u uchádzača, ktorý sa po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk umiestnil na prvom mieste v poradí. Elektronická aukcia sa nepoužije. 2. Komunikácia a výmena informácií vo verejnej súťaži sa bude v súlade s § 20 zákona o verejnom obstarávaní uskutočňovať v písomnej forme výhradne prostredníctvom elektronických prostriedkov, spôsobom určeným funkcionalitou informačného systému elektronického verejného obstarávania IS EVO ver. 18.0 (ďalej ako IS EVO) (https://www.uvo.gov.sk/portal-systemu-evo-5f5.html). Moment doručenia informácií odosielaných prostredníctvom funkcionality IS EVO je totožný s momentom odoslania týchto informácií do elektronického konta adresáta vytvoreného v IS EVO, t.j. momentom, kedy sa adresát objektívne mohol oboznámiť s obsahom doručovanej informácie. Podrobnejšie informácie o komunikácii a výmene informácií v písomnej forme výhradne prostredníctvom elektronických prostriedkov sú uvedené v súťažných podkladoch. 3. Súťažné podklady sú dostupné priamo a úplne bez obmedzení či poplatkov v profile obstarávateľa na webovej stránke Úradu pre verejné obstarávania. Obstarávateľ neposkytne záujemcom súťažné podklady v listinnej podobe. 4. Všetky náklady a výdavky, ktoré vznikajú záujemcovi alebo uchádzačovi v súvislosti s jeho účasťou v tejto verejnej súťaži, znáša záujemca alebo uchádzač v celom rozsahu, bez akýchkoľvek nárokov peňažnej a/ alebo nepeňažnej povahy voči obstarávateľovi, bez ohľadu na výsledok verejnej súťaže. 5. Obstarávateľ je oprávnený doplniť informácie potrebné na vypracovanie ponuky a na preukázanie splnenia podmienok účasti, pričom takéto doplnenie preukázateľne oznámi súčasne všetkým známym záujemcom najneskôr tri (3) dni pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk. 6. Obstarávateľ požaduje zloženie zábezpeky vo výške 5.000,00 EUR. Bližšie informácie o zábezpeke sú uvedené v súťažných podkladoch. 7. Toto verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, ani obstarávanie inovácií, ani obstarávanie zamerané na sociálne aspekty.