Vyhlásené obstarávanie

Bezhotovostný nákup pohonných palív, drobného spotrebného tovaru a pridružených služieb prostredníctvom palivových kariet


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
80 603,33
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
09134100-8
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Dátum vyhlásenia:
7. Jún 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
15. Jún 2022
Dátum otvárania ponúk:
15. Jún 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Áno
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je bezhotovostný nákup pohonných hmôt (motorovej nafty podľa normy STN EN 590 a bezolovnatého automobilového benzínu podľa normy STN EN 228) do služobných motorových vozidiel verejného obstarávateľa prostredníctvom palivových platobných kariet v rámci siete čerpacích staníc na území SR a v EÚ, vrátane nákupu doplnkového tovaru pre motorové vozidlá a služby umývania motorových vozidiel.. Predmetom zákazky je bezhotovostný nákup pohonných hmôt (motorovej nafty podľa normy STN EN 590 a bezolovnatého automobilového benzínu podľa normy STN EN 228) do služobných motorových vozidiel verejného obstarávateľa prostredníctvom palivových platobných kariet v rámci siete čerpacích staníc na území SR a v EÚ, vrátane nákupu doplnkového tovaru pre motorové vozidlá a služby umývania motorových vozidiel. Nákup pohonných hmôt bude zabezpečený na princípe akceptácie palivovej karty, ako prostriedku bezhotovostnej úhrady za čerpané pohonné hmoty, doplnkový tovar pre motorové vozidlá a služby umývania motorových vozidiel. Verejný obstarávateľ požaduje, aby uchádzač disponoval sieťou čerpacích staníc na území SR na princípe akceptácie palivovej karty, ktorých vzdialenosť je v rozsahu do 70 km medzi jednotlivými čerpacími stanicami. Nákup doplnkového tovaru a služby umývania motorových vozidiel musí byť uplatniteľné minimálne na území SR. Pod doplnkovým tovarom, ktorý bude možné nakúpiť na princípe akceptácie palivovej karty rozumieme najmä nákup motorových prevodových a mazacích olejov, autochémie, všetkých prevádzkových náplní, mýtnych poplatkov, diaľničných známok. Predpokladané odobraté množstvo pohonných hmôt počas platnosti zmluvy: Bezolovnatý automobilový benzín: max. 21 459 litrov Motorová nafta: max. 32 603 litrov Špecifikácia palivovej karty: -základný počet palivových kariet - 28 ks, -v prípade rozšírenia vozového parku požaduje verejný obstarávateľ dodanie ďalších 15 ks palivových kariet, -platnosť karty nesmie byť kratšia ako 24 mesiacov, v prípade dodatočných (ďalších) kariet bude ich platnosť do konca platnosti rámcovej dohody -použitie palivovej karty musí byť viazané na znalosť osobného identifikačného kódu (PIN kódu) s možnosťou zmeny tohto kódu, -rôzny limit na kartu na čerpanie pohonných hmôt za kalendárny mesiac, -možnosť blokovania iných nákupov, ktoré neboli predmetom verejného obstarávania, -okamžité blokovanie palivových kariet na čerpanie pohonných hmôt v prípade odcudzenia, straty alebo poškodenia oprávnenou osobou verejného obstarávateľa prostredníctvom telefónu alebo e-mailu, -na palivových kartách na čerpanie pohonných hmôt bude uvedený názov inštitúcie, pre ktorú bude karta určená -za nákup pohonných hmôt, doplnkové tovaru pre motorové vozidlá a umývanie motorových vozidiel bude vystavená súhrnná faktúra na dodávku evidovanú prostredníctvom palivových kariet max. 2-krát za mesiac. Prílohou faktúry bude prehľad o odberoch PHM podľa jednotlivých palivových kariet a podľa EČV.

Doplňujúce informácie

Pravidlá uplatnenia (hodnotenia) kritérií na vyhodnotenie ponúk. Výška zľavy za 1 liter pohonných hmôt v EUR s DPH uchádzač uvedie výšku zľavy v EUR s DPH za 1 liter pohonných hmôt z ceny, ktorá je uvedená na výdajnom stojane čerpacej stanice v čase transakcie. Maximálny počet 50 bodov bude pridelený ponuke uchádzača s vypočítanou najnižšou celkovou predpokladanou cenou (po zohľadnení výšky zľavy v EUR s DPH) za predpokladané odobraté množstvá pohonných hmôt počas platnosti zmluvy (bezolovnatý automobilový benzín max. 21 459 litrov a motorová nafta max. 32 603 litrov) z aktuálnej priemernej týždennej ceny pohonných látok v SR z údajov Štatistického úradu SR (verejný obstarávateľ bude pre účely vyhodnotenia ponúk brať do úvahy zverejnené ceny v týždni, v ktorom uplynie lehota na predkladanie ponúk). Ostatným ponukám bude pridelený počet bodov vypočítaný podľa vzorca: xi= 50*(najnižšia cena po zohľadnení výšky zľavy za 21 459 l benzínu a 32 603 l nafty )/(cena hodnotenej ponuky) xi = počet bodov pridelený hodnotenej ponuke Počet čerpacích staníc na území Slovenska, ktorá akceptuje palivovú kartu uchádzača: Maximálny počet 50 bodov bude pridelený ponuke uchádzača s najvyšším počtom čerpacích staníc na území Slovenska. Ostatným ponukám bude pridelený počet bodov vypočítaný podľa vzorca: xi=50*(počet čerpacích staníc na území SR hodnotenej ponuky)/(najvyšší počet čerpacích staníc na území SR) xi = počet bodov pridelený hodnotenej ponuke Celkové vyhodnotenie: Úspešným uchádzačom sa stane uchádzač s najvyšším súčtom bodov za 2 kritériá na vyhodnotenie ponúk, tzn. body získané v Kritériu č. 1 + body získané v Kritériu č. 2. Maximálny počet bodov, ktorý môže uchádzač získať, je 100 bodov. Ak na prvom mieste poradia budú dve alebo viaceré ponuky, úspešná ponuka bude tá, ktorá získala viac bodov v kritériu č. 2.