Vyhlásené obstarávanie

Poskytovanie služieb telefónne prípojky


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo obrany Slovenskej republiky - Akvizičná agentúra
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
90 382,60
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
64200000-8
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
4. Júl 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
8. August 2022
Dátum otvárania ponúk:
8. August 2022
Ponuka musí platiť do:
31. Máj 2023
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Komisia prostredníctvom funkcionality IS EVO sprístupní všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku informácie o počte predložených ponúk a návrhy na plnenie kritérií, ktoré sa dajú vyjadriť číslom všetkých ponúk predložených v lehote na predkladanie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 48

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je komplexné zabezpečenie poskytovania pevných hlasových služieb telefónnych prípojok a poskytovania dátových služieb.. Predmetom zákazky je komplexné zabezpečenie poskytovania pevných hlasových služieb telefónnych prípojok a poskytovania dátových služieb.

Doplňujúce informácie

1. Komunikácia vo verejnom obstarávaní sa bude uskutočňovať prostredníctvom elektronického Informačného systému EVO ( ďalej len IS EVO ), v správe Úradu vlády Slovenskej republiky. Podmienkou pre úspešnú komunikáciu v systéme IS EVO a pre úspešné predkladanie ponúk je, aby záujemca/uchádzač dodržal požiadavky na softvérové a hardvérové vybavenie potrebné pre prácu v systéme IS EVO. Potrebné informácie sú zverejnené na adrese: https://www.uvo.gov.sk/portal-systemu-evo-5f5.html V IS EVO sa za okamih doručenia dokumentov (listín, dokumentov, ponuky, žiadostí, žiadosti o nápravu, podanie námietky a iné) považuje odoslanie daného dokumentu t. j. dátum odoslania = dátum doručenia. 2. Súťažné podklady k verejnej súťaži sú zverejnené odo dňa vyhlásenia tohto verejného obstarávania v profile verejného obstarávateľa zriadenom v elektronickom úložisku na adrese http://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-zakaziek/detail/dokumenty/440974 (ďalej v tomto oznámení o vyhlásení verejného obstarávania iba "profil"). Verejný obstarávateľ bude aktuálne zverejňovať vo svojom profile aj ďalšie prípadné dokumenty potrebné na vypracovanie ponuky ( napr. poskytnutie vysvetlenia podľa § 48 zákona o verejnom obstarávaní). Verejný obstarávateľ poskytuje k súťažným podkladom a ďalším dokumentom neobmedzený, úplný a priamy prístup bezodplatne. 3. Doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti uchádzačov vo verejnom obstarávaní určené podľa bodu č. III.1.1.) tohto oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania môžu uchádzači predbežne nahradiť podľa § 39 zákona o verejnom obstarávaní Jednotným európskym dokumentom (ďalej len ,,JED). Bližšie informácie v súťažných podkladoch. 4. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami, resp. uchádzačmi sa bude uskutočňovať len v slovenskom alebo českom jazyku prostredníctvom IS EVO. 5. Podľa § 66 ods. 7 písm. b) zákona o verejnom obstarávaní verejný obstarávateľ rozhodol, že vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky a vyhodnotenie splnenia podmienok účasti sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk. 6. Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, obstarávanie inovácií, obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. 7. Verejný obstarávateľ podľa § 25 zákona o verejnom obstarávaní, pred začatím postupu verejného obstarávania, uskutočnil prípravné trhové konzultácie . Zápisnice z prípravných trhových konzultácií sú zverejnené na nižšie uvedených adresách: https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-zakaziek/detail/dokumenty/433090 https://www.mosr.sk/pripravne-trhove-konzultacie/