Vyhlásené obstarávanie

ČOV a kanalizácia obce Bátorove Kosihy


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Bátorove Kosihy
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
21 142 827,41
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45231300-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
28. December 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
31. Január 2024
Dátum otvárania ponúk:
31. Január 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Online cez systém ELENA.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Neuvedené

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

Osobné postavenie vrátane požiadaviek týkajúcich sa zápisu do živnostenských alebo obchodných registrov

Popis podmienky účasti:

Tejto súťaže sa môže zúčastniť len ten, kto spĺňa podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia vymedzené v ustanovení § 32 ods. 1 ZVO. Spôsob preukázania splnenia podmienok podľa § 32 ods. 1 ZVO: a. Uchádzač preukáže splnenie podmienok účasti osobného postavenia svojím zápisom v zozname hospodárskych subjektov, ktorý vedie Úrad pre verejné obstarávanie (ďalej len „ZHS“) v súlade s § 152 ZVO. b. Uchádzač, ktorý nie je zapísaný v ZHS podľa § 152 ZVO preukáže splnenie podmienok účasti osobného postavenia dokladmi v súlade s § 32 ods. 2 ZVO. Obstarávateľ informuje záujemcov, že nie je oprávnený použiť údaje z informačných systémov verejnej správy podľa osobitného predpisu, a teda uchádzač (ak nie je zapísaný v ZHS alebo ak doklady dočasne nenahrádza predložením Jednotného európskeho dokumentu predloží za účelom preukázania splnenia podmienok účasti osobného postavenia obstarávateľovi v ponuke všetky doklady podľa § 32 ods. 2 ZVO. Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva niektoré z dokladov uvedených v § 32 ods. 2 ZVO alebo nevydáva ani rovnocenné doklady, možno ich nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu. Ak právo štátu uchádzača alebo záujemcu so sídlom, miestom podnikania alebo obvyklým pobytom mimo územia Slovenskej republiky neupravuje inštitút čestného vyhlásenia, môže ho nahradiť vyhlásením urobeným pred súdom, správnym orgánom, notárom, inou odbornou inštitúciou alebo obchodnou inštitúciou podľa predpisov platných v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu uchádzača alebo záujemcu. Doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti podľa § 32 ods. 1 zákona o VO je možné nahradiť podľa § 152 zákona o VO potvrdením o zapísaní do zoznamu hospodárskych subjektov. Hospodársky subjekt môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti s Jednotným európskym dokumentom podľa § 39 zákona.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Popis podmienky účasti:

Podmienky účasti: - podľa § 33 ods. 1 písm. a) ZVO vyjadrenie banky - podľa § 33 ods. 1 písm. c) ZVO likvidita 2. stupňa a likvidita 3. stupňa, INDEX N05 - podľa § 33 ods. 1 písm. d) ZVO predložením prehľadu o celkovom obrate Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch. Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Popis podmienky účasti:

Podmienky účasti: - podľa § 34 ods. 1 písm. b) ZVO - podľa § 34 ods. 1 písm. g) ZVO - podľa § 34 ods. 1 písm. j) ZVO Podmienka účasti podľa § 36 ZVO je stanovená v súťažných podkladoch. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch. Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Kvalita
  • Cena nie je jediným kritériom výberu a všetky kritériá sú uvedené v súťažných podkladoch.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vybudovanie kanalizácie pre odvádzanie odpadových vôd obce Bátorove Kosihy do novovybudovanej čistiarne odpadových vôd pre 4000 EO v obci Bátorove Kosihy. Kanalizácia pozostáva z gravitačnej splaškovej stoky pouličnej dĺžky 18645 m, PVC korung, DN300 a z výtlačných potrubí dĺžky 2208 m, HDPE DN 8, 125. Podrobná dokumentácia k realizácii stavebných prác je uvedená v projektovej dokumentácii a vo výkaze výmer.

Doplňujúce informácie

Vyhradenie časti zákazky podľa § 38 ods. 4 ZVO. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje časť predmetu zákazky realizáciou vlastnými kapacitami podrobné informácie sú uvedené v súťažných podkladoch