Vyhlásené obstarávanie

Obnova licencie - IV. etapa


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
85 445,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
72260000-5
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Užšia súťaž
Dátum vyhlásenia:
27. December 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
Dátum neuvedený
Dátum otvárania ponúk:
Dátum neuvedený
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Podľa § 131 ods. 1 písm. k) zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej ako "ZVO") verejný obstarávateľ požaduje oprávnenie zabezpečiť požadovanú bezpečnosť a ochranu utajovaných skutočností. Záujemca vo svojej žiadosti o účasť predloží platné potvrdenie preukazujúce oprávnenie pre oboznamovanie sa s utajovanými skutočnosťami, postúpenie utajovaných skutočností v elektronickej podobe a vytváranie utajovaných skutočností na technickom prostriedku minimálne na stupeň "Vyhradené" vydané Národným bezpečnostným úradom podľa zákona č. 215/2004 Z. z. o ochrane utajovaných skutočností v znení neskorších predpisov (ďalej ako "Zákon o ochrane utajovaných skutočností"). Potvrdenie podľa predchádzajúcej vety vydané príslušným orgánom členského štátu Európskej únie alebo štátu, ktorý je zmluvnou stranou Dohody o Európskom hospodárskom priestore, verejný obstarávateľ uzná po predchádzajúcom overení platnosti oprávnenia podľa Zákona o ochrane utajovaných skutočností, ak medzinárodná zmluva neustanovuje inak. Zoznam medzinárodných zmlúv je uvedený na webovom sídle Národného bezpečnostného úradu https://www.nbu.gov.sk/ochrana-utajovanych-skutocnosti/ochrana-zahranicnych-informacii/index.html .

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Najnižšia cena v eur s DPH za celý predmet zákazky.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky „Obnova licencie - IV. etapa“ je nákup a obnova licencie k jednému softvérovému produktu na 1 rok a služby súvisiace s nákupom a obnovou danej licencie, ktorá sa týka projektu: Národný systém riadenia incidentov kybernetickej bezpečnosti vo verejnej správe: https://www.mirri.gov.sk/projekty/projekty-esif/operacny-program-integrovana-infrastruktura/prioritna-os-7-informacna-spolocnost/projekty/incidenty-kyberneticka-bezpecnost/ Vzhľadom na to, že opis predmetu zákazky obsahuje utajované skutočnosti podľa zákona č. 215/2004 Z. z. o ochrane utajovaných skutočností v znení neskorších predpisov (ďalej ako „Zákon o ochrane utajovaných skutočností“) v stupni utajenia „Vyhradené“, tak podrobná špecifikácia predmetu zákazky bude poskytnutá až v druhej fáze užšej súťaže v súvislosti so zaslaním výzvy na predkladanie ponúk, a to len záujemcom, ktorí splnili podmienky účasti stanovené verejným obstarávateľom a tiež na základe Zmluvy o prístupe podnikateľa k utajovaným skutočnostiam (ZoPUS) uzatvorenej medzi záujemcom a verejným obstarávateľom.

Doplňujúce informácie

Podľa § 126 ods. 1 ZVO záujemca nie je oprávnený predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti jednotným európskym dokumentom. Verejný obstarávateľ neobmedzuje počet záujemcov, ktorí budú vyzvaní na predloženie ponuky. Na predloženie ponuky budú vyzvaní všetci záujemcovia, ktorí splnia stanovené podmienky účasti. Verejný obstarávateľ nesmie vyzvať na predloženie ponuky toho, kto nepredložil žiadosť o účasť. Ponuku môže predložiť len záujemca, ktorého verejný obstarávateľ vyzval na predloženie ponuky. Bližšie informácie k spracovaniu a predloženiu žiadosti o účasť (prvá fáza verejného obstarávania) sú uvedené v súťažných podkladoch, ktoré sú zverejnené v profile verejného obstarávateľa. Bližšie informácie k spracovaniu a predloženiu ponuky (druhá fáza verejného obstarávania) sú tiež uvedené v súťažných podkladoch, ktoré sú zverejnené v profile verejného obstarávateľa (okrem dokumentov obsahujúcich utajované skutočnosti, ktoré budú poskytnuté iba tým záujemcom, ktorí preukázali splnenie podmienok účasti). Záujemcovia, ktorí splnili stanovené podmienky účasti, sú za účelom postúpenia dokumentov obsahujúcich utajované skutočnosti zo strany verejného obstarávateľa, povinní uzatvoriť s verejným obstarávateľom Zmluvu o prístupe podnikateľa k utajovaným skutočnostiam (ZoPUS), ktorá bude so záujemcom uzatvorená na základe vzoru, ktorý je zverejnený na webovom sídle Národného bezpečnostného úradu.