Vyhlásené obstarávanie

Oprava parkoviska na ul. Hviezdoslavova pri BSD č. 274 v Žiari nad Hronom


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Žiar nad Hronom
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
91 036,98
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
5. Apríl 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
19. Apríl 2024
Dátum otvárania ponúk:
19. Apríl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Mestský úrad Žiar nad Hronom, Š. Moysesa 46, 965 19 Žiar nad Hronom.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Vhodnosť vykonávať odbornú činnosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 písm. e) a f) ZVO: e) doloženým dokladom o oprávnení dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu, ktorý zodpovedá predmetu zákazky. f) nemá uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní potvrdený konečným rozhodnutím v Slovenskej republike alebo v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu – doloženým čestným vyhlásením Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ZVO) spôsobom uvedeným v zákone o verejnom obstarávaní (napr. predložením dokladov podľa § 32 ods. 2 alebo zápisom v registri hospodárskych subjektov § 152 ZVO alebo v zápisom v obdobnom registri iného členského štátu). Uchádzač alebo záujemca nie je povinný predkladať doklad podľa predchádzajúceho odseku, a to konkrétne doklad o oprávnení, ktorým sa preukazuje, že je oprávnený dodať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu, ktoré sú predmetom zákazky, nakoľko je verejný obstarávateľ oprávnený použiť údaje z informačných systémov verejnej správy podľa osobitného predpisu (portál: oversi.gov.sk). Vyplnené čestné vyhlásenie uchádzač predkladá (§ 32 ods. 1 písm. f) v nadväznosti na ods. 2 písm. f) V prípade preukázania podmienky účasti osobného postavenia zápisom do zoznamu hospodárskych subjektov verejný obstarávateľ upozorňuje záujemcov, že ich zaradenie bude trvať len do doby platnosti zápisu v zozname hospodárskych subjektov. Záujemca je povinný najneskôr 7 kalendárnych dní pred skončením platnosti zápisu v zozname hospodárskych subjektov preukázať verejnému obstarávateľovi aktualizovaný zápis (napr. predložením žiadosti o aktualizovanie zápisu doručenej na UVO v zákonných lehotách).

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti týkajúce sa technickej alebo odbornej spôsobilosti podľa § 34 ods. 1 písm. b) ZVO: Uchádzač preukáže minimálne 1 úspešnú realizáciu stavebných prác (za predchádzajúcich päť rokov do vyhlásenia verejného obstarávania) rovnakého alebo podobného charakteru*, pričom realizácia musí byť minimálne vo výške 60 000,- € bez DPH. V prípade realizácie zákazky mimo eurozóny bude prepočtovým kurzom pre zistenie hodnoty zákazky kurz príslušnej meny voči EUR mene, zverejnený ECB k 31.12. príslušného roka, v ktorom bola zákazka alebo jej konkrétna časť realizovaná. Uchádzač je povinný rozpočítať danú zákazku, podľa príslušných kurzov stanovených ECB v danom roku. Uvedenú požiadavku technickej a odbornej spôsobilosti preukáže uchádzač v súlade s § 34 ods. 1 písm. b) zákona o verejnom obstarávaní. * Za práce podobného charakteru sa považuje napr. aj realizácia opravy a vybudovania ciest, chodníkov, spevnených plôch, parkovísk,...

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Jediným kritériom na vyhodnotenie ponúk je najnižšia celková cena za predmet zákazky vrátane DPH. Verejný obstarávateľ zoradí ponuky od najnižšej po najvyššiu a vyhodnotí splnenie požiadaviek na predmet zákazky a podmienky účasti u uchádzača, ktorý sa umiestnil predbežne na 1. mieste. Verejný obstarávateľ označí za úspešnú ponuku tú, ktorá bude zo všetkých predložených ponúk najlacnejšia a ktorá spĺňa stanovené podmienky účasti.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je rekonštrukcia parkoviska, ktoré sa nachádza na ulici P. O. Hviezdoslava v Žiari nad Hronom. Parkovisko slúži ako odstavná plocha primárne pre bytový dom č. 274. Cieľom stavby je zlepšenie technického stavu parkoviska aby sa v budúcnosti mohlo využívať za účelom prenájmu. Celkový počet navrhovaných parkovacích miest je 91. Šírka každého parkovacieho miesta je 2,6m a dĺžka od 5,0m na ľavej strane komunikácie v smere staničenia a 5,3m na pravej strane v smere staničenia komunikácie. 5,0m bolo navrhnuté s prihliadnutím na možnosť previsu vozidla. Bližšie informácie sú uvedené v opise predmetu zákazky a v projektovej dokumentácii.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.