Vyhlásené obstarávanie

Vykonávanie strážnej služby vo vybraných objektoch VšZP


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Všeobecná zdravotná poisťovňa, a.s.
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
2 861 473,41
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
79713000-5
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
30. Máj 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
28. Jún 2024
Dátum otvárania ponúk:
28. Jún 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Ponuky sa budú otvárať online prostredníctvom funkcionality systému JOSEPHINE.
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

podľa §33 ods. 1 písm. d) ZVO - prehľad o celkovom obrate

Popis podmienky účasti:

Uchádzač predloží podľa §33 ods. 1 písm. d) zákona o verejnom obstarávaní : prehľad o celkovom obrate za posledné tri hospodárske roky, za ktoré sú dostupné v závislosti od vzniku alebo začatia prevádzkovania činnosti Uchádzač predloží vyhlásenie podpísané osobou oprávnenou konať za uchádzača, v ktorom uvedie celkový obrat za posledné tri roky, zároveň predloží kópie výkazov a strát z účtovných závierok potvrdených miestne príslušným správcom dane alebo audítorom, alebo úradne overené kópie výkazov príjmov a výdavkov za požadované roky. Obstarávateľ akceptuje aj predloženie informácie, že dokument je zverejnený v Registri účtovných závierok. Celkový obrat za posledné tri hospodárske roky za ktoré sú dostupné v závislosti od vzniku alebo začiatku prevádzkovania činnosti ( kumulatívne ) musí byť minimálne v hodnote 1 000 000, 00 EUR. Uchádzač môže na preukázanie finančného a ekonomického postavenia využiť finančné zdroje inej osoby v zmysle § 33 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. a) ZVO - zoznam dodávok tovaru

Popis podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní zoznam dodávok tovaru (zmlúv), rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky, ktoré uchádzač dodal za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov, v súhrnnej hodnote 800.000 EUR bez DPH, alebo v ekvivalentnej výške v cudzej mene. K jednotlivým prezentovaným zákazkám uvedie: obchodné meno objednávateľa zákazky, jeho sídlo, predmet zákazky (zmluvy), hodnotu zákazky/zmluvy - jej trvanie a kontaktnú osobu na overenie uvádzaných skutočností). K zoznamu dodávok uchádzač doloží doklady o uspokojivom plnení. V prípade ak: 1. bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dokladom je referencia, 2. bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ; Ak také potvrdenie uchádzač alebo záujemca nemá k dispozícii, vyhlásením uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplneným dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené. Uchádzač v aktuálnom prípade hodnoty uvedené v cudzej mene prepočíta na Eurá podľa platného kurzu ECB ku dňu 31.12 - priemerného kurzu roku (priemerná hodnota výmenného kurzu cudzej meny voči jednému euru za ukončený rok), ktorého sa údaj týka. V prípade, že daný rok ešte nebol ukončený prepočíta sa podľa platného kurzu ECB - priemerný mesačný kurz, za mesiac v ktorom došlo k ukončeniu plnenia.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podľa § 34 písm. d) ZVO - Certifikáty kvality

Popis podmienky účasti:

Podľa § 34 písm. d) zákona o verejnom obstarávaní v nadväznosti na § 35 zákona o verejnom obstarávaní týkajúci sa zabezpečenia kvality: Certifikát kvality vydaný nezávislou certifikačnou autoritou, ktorým sa potvrdzuje splnenie noriem zabezpečenia systému manažérstva kvality uchádzačom podľa : STN ISO 14001,na poskytovanie strážnej služby podľa §3 a technických služieb podľa §7 Zákona 473/2005 Z.z. ISO/IEC 27001, v obore poskytovania služieb v oblasti súkromnej bezpečnosti v rozsahu služieb pultu centrálnej ochrany, technickej služby a pochôdzkových systémov ISO 9001, na poskytovanie strážnej služby podľa §3 a technických služieb podľa §7 Zákona 473/2005 Z.z. ISO 45001, na poskytovanie strážnej služby podľa §3 a technických služieb podľa §7 Zákona 473/2005 Z.z. ISO 37001:2016 o zavedení systému manažérstva proti úplatkárstvu na poskytovanie v oblasti súkromných bezpečnostných služieb Verejný obstarávateľ uzná ako rovnocenný aj certifikát systému manažérstva kvality vydaný príslušným orgánom členského štátu.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Najnižšia celková cena za predmet zákazky uvedená v EUR bez DPH

Opis obstarávania

Plnenie služieb v rámci zmluvy v súlade so zákonom č. 473/2005 Z.z. o poskytovaní služieb v oblasti súkromnej bezpečnosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.